Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

GEANNULEERD DGA-Platform: Bedrijfsopvolging

30 oktober 2018 | 16.00 - 20.00 uur | Boetiekhotel BonAparte | Barchem

Doordat het aantal aanmeldingen achterbleef bij de  verwachting, hebben wij helaas moeten besluiten deze bijeenkomst te annuleren. Deelnemers zijn inmiddels op de hoogte gesteld en eventuele betalingen worden retour gestort.

Bedrijfsopvolging: “Begin op tijd, want nog tijd genoeg is veelal te laat!”

Het lijkt zo’n standaard gespreksonderwerp, echter niet te verwaarlozen! Er wordt zelfs wel eens de vergelijking gemaakt met een echtscheiding waar iemand doorheen moet….

Heb jij je bedrijfsopvolging al geregeld? Veel gehoorde uitspraken van ondernemers zijn: “Ik ben nu heel druk, dat komt nog wel.” “Ik ben fit genoeg, de onderneming draait op volle toeren, dus het is voorlopig niet nodig.” “Ja, goed dat je het zegt, daar moet ik eens over nadenken!”

Te laat beginnen met de voorbereidingen kan een succesvolle bedrijfsopvolging binnen de familie of daarbuiten behoorlijk in de weg staan met alle gevolgen voor de continuïteit van de onderneming en de betrokken werknemers. Het gaat daarbij niet alleen om de persoonlijke invulling van een bedrijfsopvolger, maar ook om fiscale en juridische aspecten die daarbij een rol spelen.

Programma
16.00 – 16.30 uur Ontvangst met koffie en thee
16.30 – 16.40 uur Welkom door VNO-NCW Midden
16.40 – 17.40 uur Interactieve sessie met Lex van Noordenburg en Marco Rodenburg
vanaf 17.40 uur Afsluitend diner

Wij nodigen je van harte uit voor de bijeenkomst van het DGA-Platform op dinsdag 30 oktober 2018. Tijdens deze bijeenkomst nemen Lex van Noordenburg (belastingadviseur Dirkzwager legal & tax – rechtsopvolger van Loyens & Loeff en huidig partner van VNO-NCW Midden -) en Marco Rodenburg (Rodenburg Ondernemerschap en Saxion Hogeschool) je in een interactieve sessie mee in de belangrijke aspecten van een tijdige bedrijfsopvolging.

Kortom: een boeiend onderwerp dat altijd actueel is. Wij zien je dan ook graag op dinsdag 30 oktober aanstaande!

Informatie/aanmelden
Voor meer informatie en of aanmelden, neem contact op met Mariska Bruil.