Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

DGA-Platform VNO-NCW Midden

3 februari 2021 | 12.00 uur | online

Tijdens deze bijeenkomst gaan we het hebben over de effecten van de coronamaatregelen en thuiswerken op langere termijn. Welk beleid moet je nu maken én uitvoeren om klaar te zijn voor de toekomst en hoe betrek je je medewerkers hierbij?

Hiervoor hebben wij uitgenodigd Marcel Adriaanse, auteur van het managementboek “Zakendoen op gevoel” en Marc Woesthuis, DGA van TriMM zij gaan met elkaar maar ook met jou in gesprek.

Verandering is de enige constanteOnderwerpen die aan bod komen zijn: huisvesting en inrichting van je kantoor, impact op de bedrijfscultuur, inwerken van nieuwe medewerkers maar ook flexibiliteit in het thuiswerken waarbij we “de kameel” moeten voorkomen.

Marcel Adriaanse
Marcel is bedrijvenbouwer, investeerder en medeoprichter van interim- en consultancybureau Hofmeier. Zijn ondernemerskwaliteiten, levenservaring en unieke persoonlijkheid maken hem tot een inspirator voor vele ondernemers/bestuurders, managers en kennisprofessionals. Het verbinden van mensen is de rode draad in zijn gedachtegoed.


Marc Woesthuis

Marc is directeur / eigenaar van TriMM, een fullservice internetbureau zij realiseren (met meer dan 100 specialisten) online campagnes, internettoepassingen en platformen. Wat Marc van belang acht is een informele werksfeer, die ruimte geeft voor de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Ook het

verwerven van professionele kennis is een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast is vindt hij persoonlijke verantwoordelijkheid en het meedenken over het beleid van de organisatie van belang.

Kortom, het belooft een mooie interactieve bijeenkomst te worden waarin we met elkaar ervaringen delen.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je enige dagen voorafgaand aan de bijeenkomst een bevestigingsmail met daarin opgenomen de link naar de online MS Teams omgeving.

Wil je ook je ervaring delen of inspiratie opdoen? Sluit dan aan op 3 februari!