Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Samen staan we sterk!

Digilab Rivierenland: innovatieve kracht

7 maart 2024 | 16.00 - 20.00 uur | Tiel

In gesprek met 80 studenten ICT, Software Developer, Media Vormgeving en Smart Building

Feestelijke bijeenkomst 7 maart: Digilab Rivierenland winnaars innovatieweek
Op donderdag 7 maart 2024 organiseren ROC Rivor, Ondernemers Coöperatie Tiel (OCT), Kring Culemborgse Bedrijven (KCB) en VNO-NCW Midden samen een inspirerend netwerkevent bij ROC Rivor. Tijdens dit event vindt de ontknoping plaats van de tweede DigiLab Rivierenland innovatieweek. Ruim 80 studenten presenteren de oplossingen die zij ontwikkelden voor de tien digitale uitdagingen waar ondernemers hen voor gesteld hebben. Ondernemers zijn van harte welkom om met de studenten, uw medewerkers van morgen, in gesprek te gaan over de gemaakte oplossingen en hun stem uit te brengen op de beste oplossing. De winnaars van de Innovatie Award 2024 worden nog tijdens de netwerkbijeenkomst bekend gemaakt. En dat wordt gevierd!

Welkom bij ROC Rivor, welkom bij Digilab Rivierenland
De ontwikkelingen in ICT en digitalisering gaan razendsnel. Hoe blijf je bij met je bedrijf en neem je de juiste beslissingen? In het Digilab van ROC Rivor werken studenten van de opleidingen ICT, Software Developer, Media Vormgeving en Smart Building aan digitale opdrachten en vraagstukken van regionale ondernemers.

Beter online vindbaar zijn met jouw bedrijf? Jouw marketing via social media optimaliseren?
Binnen DigiLab Rivierenland helpen studenten en docenten van ROC Rivor regionale ondernemers met concrete adviezen en oplossingen bij het maken van digitaliseringsslagen. Centrale thema’s in het Digilab zijn e-commerce, automatisering, data en security. Behalve voor advies kan het mkb ook bij DigiLab terecht voor informatie- en kennisdeling. www.digilabrivierenland.nl

Waarom mag je 7 maart niet missen? 
– Ontmoet 80 studenten; Jouw werknemers van morgen? Lekker eten, netwerken, inspirerende spreker die je alles vertelt over ChatGPT.
– Zoek je (jong) talent voor jouw bedrijf en ben je benieuwd wat de studenten voor oplossingen hebben bedacht voor jouw collega ondernemers: 3D Tech Draw, MDE Machinebouw, van Kooij Reclame, Limbowand, Metaglas, Chocoladehuis, Familie Beekhuizen Makelaardij, Lingecollege / Rivierenland Tech Explorers (RTE) en Golden Design. 

Mis dit event niet!
Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst kan via https://ondernemerscooperatietiel.nl/agenda/

Locatie en programma 7 maart
ROC Rivor – Digilab Rivierenland
Bachstraat 1
4003 KZ  TIEL

16.00 uur Inloop met hapje en drankje
16.30 uur Opening door Jan Pieter van Woerekom en Stan Vloet
16.45 uur Gastspreker Yori Kamphuis
17.00 uur Gasten gaan in gesprek met studenten n.a.v hun presentaties
18.00 uur Stemmen en prijsuitreiking Innovatie Award 2024
18.15 uur Netwerken met borrel en hapjes
20.00 uur Afsluiting

Een krachtige samenwerking tussen ROC Rivor, Ondernemers Coöperatie Tiel (OCT), Kring Culemborgse Bedrijven (KCB) en VNO-NCW Midden.
Samen de uitdaging aangaan om te verbinden en innoveren. Tot 7 maart!