Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Dineren op de Vechtvaarder (geannuleerd)

4 september 2018 | 17.00 - 20.00 uur | Dalfsen

Het lijkt pas gisteren dat we onze leden VNO-NCW regio Zwolle mailden met de vraag om 4 september vrij te houden voor de startbijeenkomst. Inmiddels is de zomer bijna verstreken maar genieten we nog steeds van het prachtige weer en waar kan dat beter dan op het water!

De Vechtvaarder
Op deze nostalgische, knusse schuit maken we een boottocht over “onze” prachtige Vecht waarbij er alle gelegenheid is om vakantie-ervaringen uit te wisselen of toekomstige (zakelijke) plannen te delen. Natuurlijk genieten we niet alleen van de prettige reisgenoten, het prachtige Overijsselse landschap maar ook van heerlijke streekproducten. Terwijl de natuur aan ons voorbij trekt varen wij richting de sluis in Vilsteren.

Historische schutsluis bij Vilsteren
Aangekomen bij de monumentale sluis uit 1912 in Vilsteren gaan we aan den lijve ondervinden hoe de sluiswachter, met behulp van ouderwetse handbediening, onze schuit gaat opschutten. Tijdens dit proces, wat toch een tijdje in beslag neemt, staan de koks van VechtdalFood Catering al klaar aan de kade, om het diner aan boord te brengen zodat we deze, in de pas gerenoveerde sluis, kunnen nuttigen.

Als we de sluis gepasseerd zijn varen een nog een stukje stroomopwaarts richting Ommen en terwijl de avondzon langzaam zakt maken wij ons klaar voor de terugreis naar Dalfsen.

Om circa 20.00 uur meren wij dan weer aan bij de Blauwe Bogen Brug in Dalfsen en kijken we hopelijk terug op een genoeglijk, informeel samen zijn!

Voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelden klik hier