Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Gezonde werkvloeren wandeling

28 mei 2021 | 12.00 - 14.00 uur | Ommeren

Zijn jij en je organisatie er ook steeds meer van doordrongen dat gezondheid belangrijk is en wil je hier een prioriteit van maken? Kom dan naar onze vitale werklunch en doe mee met de gezonde wandeling! Naast een lekkere lunch en een mooie wandeling door de natuur in groepjes krijg je handvatten om vitaliteit in je organisatie een goede plek te geven. Je krijg antwoorden op vragen als waar moet je starten, hoe motiveer je medewerkers en hoe geef je gezondheid een essentiƫle plek in je bedrijf.

Voor deze gezonde wandeling wordt elke groep begeleid door een coach. Afhankelijk van de coronaregels bepalen we de groepsgrootte, maar er is dus alle aandacht voor jou, je bedrijf en al je vragen. Elke groep krijgt een route en er zijn meerdere rustpunten. Een actieve wandeling dus voor jezelf, maar ook om uit te wisselen met de andere ondernemers in de groep en dat alles goed begeleid door een expert.

De werklunch is een initiatief van VNO-NCW Midden en Healthclub Juliƫn en is onderdeel van het project gezonde werkvloeren Rivierenland. Samen zetten we ons in voor gezonde organisaties met gezonde mensen. Want we weten dat vitale medewerkers meer presteren en langer in dienst blijven en dat wil jij toch ook voor je bedrijf!

Lekker naar buiten dus en elkaar weer ontmoeten! Meld je snel aan!