Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Groot Gelders Industrie- en Ondernemersdebat

5 maart 2019 | 17.00 - 19.00 uur | Keramisch Huis | Velp

‘Investeren in de toekomst’, ‘Samen voor een beter Gelderland’, ‘Niemand aan de kant’. Herkent u ze al, deze willekeurig gekozen partijleuzen voor de komende verkiezingen van de Gelderse Staten?

Woensdag 20 maart gaan de stembussen open. Een stem die dag is een keuze voor de komende 4 jaar. Een periode waarin belangrijke besluiten worden genomen over energietransitie, investeringsklimaat en mobiliteit. Hoe kijken kandidaat-Statenleden naar deze en andere thema’s, wat kunnen ondernemers van hen verwachten en wat vinden politici écht belangrijk?

Op dinsdagmiddag 5 maart gaan kandidaten voor de Gelderse Staten hierover met elkaar in debat. Onder leiding van de altijd vasthoudende maar immer wellevende Wouke van Scherrenburg wordt aan de hand van een aantal stellingen gedebatteerd over juist die onderwerpen die industrieel en ondernemend Gelderland aangaan.

Aanmelden
Het Gelders industrie- en Ondernemersdebat vindt plaats in het Keramisch Huis in Velp, in de namiddag van 17.00 tot 19.00 uur en is alleen, na aanmelding vooraf via info@knb-keramiek.nl, kosteloos toegankelijk voor leden van de ondernemerskoepels die het debat mogelijk maken. Let op: vol = vol!  Voor een hapje en drankje wordt uiteraard gezorgd.

Het verkiezingsdebat is een gezamenlijk initiatief van Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek (KNB), VNO-NCW Midden, Bouwend Nederland, Techniek Nederland, FME, Metaalunie, Vereniging Nederlandse Papierindustrie (VNP) en BOOST Smart Industry.

Groot Gelders Industrie- en Ondernemersdebat,
dinsdag 5 maart, 17.00 – 19.00 uur,
inloop vanaf 16.30 uur
Florijnweg 6,
Keramisch Huis, Velp