Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Industrietafel Achterhoek

25 juni 2019 | 15.00 uur | Hittech Bihca | Winterswijk

Op 25 juni 2019 zijn de leden van VNO-NCW Achterhoek die actief zijn in de industrie, van harte welkom bij Hittech Bihca.

Hittech Bihca is onderdeel van de Hittech Group en is leverancier binnen de Hightech industrie van hoogwaardige precisieonderdelen en speciale, hoogwaardige materialen, met toleranties tot 2 micron. Met haar mogelijkheden voor verspaning, cleaning, cleanroomassemblage, lijmen, laserlassen en supply chain management, kan Hittech Bihca volledig op maat gemaakte oplossingen bieden. De kwaliteitsstandaard die wordt gerealiseerd is zeer hoog met een goed prijskwaliteitsniveau. Samen met hun klanten o.a. Zeiss en ASML, voornamelijk uit de semicon, medische en analytische marktsegmenten, past Hittech Bihca op proactieve wijze value engineering toe en heeft ze de disciplines Frezen, Draaien, Vonken, Laserlassen en Slijpen onder één dak.

Managing director Koen Mentink informeert u over het bedrijf en verzorgt een rondleiding.
Koen vertelt en discussieert over twee onderwerpen waarin Hittech Bihca zich onderscheidt bij klanten:

1. Open calculatie. Hoe transparant ben je over jouw calculatie? Wat zijn de voor- en nadelen en wat doet dit met inkoop(teams) en loyaliteit van klanten?

Hittech maakt al enkele jaren gebruik van “open calculaties” bij de aanbieding aan de klant.
De groei die Bihca heeft doorgemaakt is gemiddeld >15% dus dit lijkt de manier. De feedback van de klanten op deze manier van aanbieden is erg positief. Wilt U weten of dit voor U ook een manier is kunt U ervaren tijdens het bezoek waarin ook de voor en nadelen worden toegelicht.

2. Hittech Bihca academy. Wat doe je aan gratis scholing bij klanten, hoe pak je het aan en wat betekent het voor de klantrelatie.

Onder het motto “als je je klant helpt help je jezelf” heeft Hittech sinds enkele jaren een programma dat academie heet. Hierbij bieden we een soort gratis maakbaarheidsscholing aan. De tijd die mensen krijgen om ervaring op te doen is steeds korter geworden of zelfs helemaal afwezig. Hierdoor worden tekeningen vaak nauwer dan noodzakelijk gespecificeerd en heeft men geen idee van de impact van een dergelijke spec. O.a. dit soort zaken wordt middels een academie uitgelegd aan de engineers van de klant.

Programma:
14.45 uur ontvangst
15.00-16.00 uur presentatie en rondleiding
16.00-17.30 uur toelichting 2 onderwerpen door Koen Mentink en discussie
17.30-18.30 uur netwerkborrel

Deze uitnodiging is bedoeld voor de leden van de Industrietafel Achterhoek