Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Inspiratieochtend Energie Koplopers

26 juni 2019 | 09.45 uur | Deventer

Succesvolle ondernemers zijn bezig met de wereld van morgen. En die is energieneutraal en circulair. Bent u benieuwd hoe andere bedrijven hierin stappen zetten? En wat uw eigen bedrijf hier in de toekomst aan kan hebben? Dan is de inspiratieochtend van Nieuwe Energie Overijssel iets voor u! Op 26 juni organiseren wij van 09:45 tot 12:00 uur een interactieve inspiratiesessie voor een selecte groep van 10-15 ondernemers. Deze ochtend vindt plaats in Deventer bij meervoudig awardwinner Auping.

Programma
9:45 uur     Ontvangst
10:00 uur   Welkomstwoord Auping
10:15 uur     Presentatie Auping
10:45 uur     Presentatie Krehalon
11:15 uur      In gesprek. De werksessie wordt begeleid door Stefan Walta
12:00 uur    Afronding

Ontmoeten bij Auping

Auping heeft nationale erkenning gekregen voor hun volledige aanpak op energie en circulariteit. Als voorloper in toekomstbestendig ondernemerschap ontvingen zij daarvoor diverse malen awards, waaronder de nationale Circulair Award van 2019.

Auping is tevens één van de acht Energie Koplopers Overijssel (EKO). Dit zijn bedrijven uit Overijssel die actief op zoek zijn naar oplossingen voor toekomstbestendig ondernemen met de focus op energie. Een succesfactor is dat ondernemers van elkaar leren over de uitdagingen en gekozen oplossingen. EKO is een initiatief van het programma Nieuwe Energie Overijssel.

Inspiratie!

Tijdens de inspiratieochtend vertellen pioniers Krehalon en Auping meer over

  • De uitdaging voor ondernemers die succesvol willen zijn en blijven in de wereld van morgen;
  • welke oplossingen Krehalon en Auping hebben gevonden met de focus op het onderwerp energie;
  • wat de resultaten zijn van hun inspanningen en wat het Auping heeft gebracht;
  • welke waarde netwerken bieden zoals EKO in het versneld vinden van oplossingen;
  • hun ervaring als ondernemer in het vinden van nieuwe oplossingen voor uitdagingen op het gebied van energie en grondstoffen.

Uiteraard is er ruimte voor gesprek met elkaar in een klein en besloten gezelschap. De werksessie wordt begeleid door Stefan Walta.

Meer informatie en aanmelden

Een aantal bedrijven heeft een persoonlijke uitnodiging gehad voor deze inspiratiebijeenkomst. Mocht u deze niet hebben gehad, maar wel graag willen komen, neem dan contact op met Yvonne Vink. Meld u op tijd aan, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Aanmelden kan tot 12 juni as.
Meer informatie over het programma, de Energie Koplopers Overijssel en Auping.