Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

European Week of Regions and Cities 2019 in Brussel

7 oktober 2019 | Brussel

De European Week of Regions and Cities, oftewel de Open Days, vinden plaats in de tweede week van oktober. Tijdens dit evenement presenteren regio’s, bedrijven en universiteiten uit heel Europa zich aan gemiddeld 9000 bezoekers. Ook verzorgen regio’s, bedrijven, universiteiten, Europese Commissie, Comité van de Regio’s en verschillende fracties uit het Europarlement circa 100 thematische workshops die vrij kunnen worden bezocht.

Graag nodigen wij je uit voor een bijzondere ledenreis aan de ‘European Week of Regions and Cities’ van 7 tot en met 9 oktober 2019 met een speciale bijeenkomst op 8 oktober over internationale handel in samenwerking met VNO-NCW Brussel en de Regio Zwolle. Op 9 oktober organiseren we in samenwerking met Th!nk East Netherlands een innovatie-event over energy storage met experts uit binnen – en buitenland. Een ledenreis waarin innovatie centraal staat en waar nieuwe ontmoetingen en versterken van je eigen lobby ruim aan bod komen.

Op deze dagen zullen  verschillende regio’s en Economic Boards een parallel programma organiseren  naast de European Week of Regions and Cities. Er wordt een groot aantal workshops met uiteenlopende thema’s georganiseerd. Je ontvangt hierover nog meer informatie op het moment dat het programma volledig rond is.

Mocht je agenda het niet toelaten dat je de avond van 7 oktober en aansluitende twee dagen reserveert, het is ook mogelijk om 8 of 9 oktober deel te nemen aan het dagprogramma.

Volg de link voor de sfeerimpressie van vorig jaar met een aanbeveling van collega-ondernemers.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.