Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

GEANNULEERD: Mbo-studenten netwerken tijdens Bigday op 15 april

15 april 2020 | 14.30 uur | op locatie

Deze bijeenkomst is geannuleerd i.v.m. het Coronaprotocol.

Bigday Foodvalley regio is een mbo-programma met netwerkslotdag voor geselecteerde mbo’ers die op één grote dag de kracht van het netwerk(en) in Foodvalley met het bedrijfsleven (en zij met hen!) ervaren. Het netwerk van bedrijven in Foodvalley met mbo-studenten wordt zichtbaar gemaakt, uitgebreid en in het zonnetje gezet.

Samenwerkende partijen (bedrijfsleven, mbo instellingen, gemeenten) in de Foodvalley-regio organiseren gezamenlijk de 4e editie op 15 april 2020. Vanuit positiviteit en de kracht van de gezamenlijke netwerken groeien nieuwe kansen voor de toekomst. Op Bigday Foodvalley regio helpen we daarom de vakmensen van de toekomst en de vakmensen van nu zich te verbinden aan elkaar. Er vinden laagdrempelige gesprekken plaats bij de bedrijven: jongeren en bedrijven onderzoeken hun kansen in Foodvalley en iedereen verbetert zijn netwerkskills. Dat is een investering die een leven lang rendeert!

Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En op Bigday Foodvalley 2020 komt die toekomst dankzij de inzet van Jongeren, Onderwijsinstellingen, Bedrijven en Organisaties, én de deelnemende regio-gemeenten eenmaal per jaar heel laagdrempelig een stukje dichterbij.

Wil je als bedrijf deelnemen? Klik dan hier.

Bigday Foodvalley wordt georganiseerd door de STrategische ArbeidsMarkt-tafel / Gemeente Ede samen met 14 partners. Barneveld – Ede – Renkum – Renswoude – Rhenen – Scherpenzeel – Veenendaal – Wageningen – Dulon College – Technova College – Aeres MBO – VNO-NCW VeluweVallei – Federatie Ondernemerskringen Valleiregio (FOV) – Werkgeversservicepunt Foodvalley en zo’n 150+ regionale werkgevers.