Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Meet & Greet nieuwe leden

15 mei 2024 | 15.30 - 18.00 uur | Apeldoorn

Deze bijeenkomst organiseren wij speciaal voor de leden die in de afgelopen maanden lid geworden zijn of het lidmaatschap in de organisatie overgenomen hebben van een collega. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

De afgelopen tijd verwelkomde VNO-NCW Midden met veel enthousiasme diverse nieuwe leden. Wat ons betreft hoog tijd om elkaar nog wat beter te leren kennen!

Een van onze speerpunten is de kracht van het verbinden. We zijn er voor jou als ondernemer en ontmoeten je graag. We brengen ondernemers bij elkaar en op deze manier staan we samen aan de basis van veel projecten voor nieuw en duurzaam ondernemerschap en zorgen we ervoor dat de stem van ondernemers te horen is in de regionale economie. We zijn benieuwd naar je eerste ervaringen met het netwerk en de lobby en nodigen je daarom van harte uit voor een informele kennismaking op woensdag 15 mei 2024 op het verenigingsbureau in Apeldoorn.

Onze directeur Karel Heijink en regiomanager Elja Heijting heten je van harte welkom en vertellen graag meer over VNO-NCW Midden; wie we zijn en wat we doen om het verschil te maken voor ondernemers. Samen maken we er een inspirerende ontmoeting van met veel interactie. We houden het programma kort, zodat er genoeg gelegenheid is elkaar beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

Graag tot ziens op woensdag 15 mei bij op ons kantoor in Apeldoorn!