Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Meet the President: Johan van Marle, CEO Uitgekookt

1 november 2022 | 16.30 - 18.30 uur | Kampen

EEN UNIEK KIJKJE IN HET LEVEN VAN JOHAN VAN MARLE, CEO UITGEKOOKT

We nodigen je uit voor de tweede editie van de VNO-NCW Midden inspiratiesessie “Meet the President”. Tijdens deze bijeenkomsten maak je kennis met de gezichten achter topbedrijven uit onze regio.

Deze keer gaan we in gesprek met Johan van Marle, directeur en eigenaar van Uitgekookt. In 2018 is hij uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle. In juni van dit jaar staat Uitgekookt in de Top 10 van snelste groeiers in Foodbezorging*. Dagelijks bezorgen zij ca 25.000 verse maaltijden in heel Nederland.

Johan trad rond zijn 23e, als zesde generatie Van Marles, toe tot het familiebedrijf: een groentewinkel in het centrum van Kampen. In de jaren heeft hij de groentewinkel uitgebreid met een innovatieve maaltijdbezorging. In 2018 verhuisden ze naar een nieuw pand in IJsselmuiden, met alle moderne faciliteiten om aan de toenemende vraag naar versbereide maaltijden te voldoen. Dit jaar voegden zij Rudolph van Veen, meesterkok en bekend van de televisie, toe aan hun keukenbrigade om samen met de chefs nieuwe gezonde recepten te ontwikkelen.

Tijdens deze bijeenkomst geeft Johan je een uniek kijkje in zijn leven. Hoe is hij gekomen tot waar hij en zijn bedrijf nu staan? Welke tegenslagen en successen heeft hij gekend? Waar ziet hij zijn bedrijf over 10 jaar? En wat zijn voor hem belangrijke drijfveren om te blijven innoveren? Tijdens deze exclusieve bijeenkomst geeft hij antwoord op deze en meer van jullie vragen. Kortom, laat je inspireren door deze bevlogen ondernemer. Leer van zijn ervaringen en vraag hem het hemd van het lijf.

Het programma wordt compleet gemaakt met de aanwezigheid van Iris van Ravenswaaij, CEO van Movexx. In april van dit jaar is zij uitgeroepen tot JM Ondernemer van het jaar. Zij vertelt over haar persoonlijke uitdagingen, haar loopbaan binnen Movexx en welke belangrijke lessen zij heeft geleerd en toepast.

Deze inspirerende bijeenkomst wil je niet missen!

Programma
16.30 uur     Inloop met koffie & thee
17.00 uur     Interview met Iris van Ravenswaaij
17.10 uur     Interview met Johan van Marle
17.35 uur     Q&A met Johan van Marle en Iris van Ravenswaaij
17.45 uur     Afsluiting en borrel
18.30 uur     Huiswaarts

Locatie
Quintus Kampen
Vloeddijk 38
8261 GC Kampen

Aanmelden
Leden van VNO-NCW Midden en JM’ers kunnen zich gratis aanmelden. (Nog) geen lid, maar toch interesse? Neem dan contact op met afdeling Events via event@vno-ncwmidden.nl.

* Bron: Nu.nl / Food Service Instituut Nederland (FSIN)