Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuw: Dé Utrechtse Business Borrel

18 januari 2024 | 16.00 - 18.30 uur | Utrecht

Deze bijeenkomst is exclusief voor leden van VNO-NCW provincie Utrecht en relaties van ZO!, Ondernemer Centraal en de Utrechtse Horeca Groep. Zij hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor dit event.

ZO!, VNO-NCW provincie Utrecht, Ondernemer Centraal en de Utrechtse Horeca Groep gaan een fantastische nieuwjaarsborrel organiseren bij Club Claar.

Club Claar (gevestigd aan Voor Clarenburg 7 in Utrecht) is onderdeel van de Utrechtse Horeca Groep, die in 2021 werd opgericht door Perry Overeem, Marco van Basten, Edwin Oosterlaar, Frank Rijkaard en Barry Atsma. Een plek tussen de Dom en Vredenburg waar je de hele dag welkom bent voor koffie en cocktails en kunt genieten van de wereldse gerechten.

De samenwerking zal een maandelijks terugkerende borrel worden op elke 3e donderdag van de maand op een van de locaties van de Utrechtse Horeca Groep. Een unieke samenwerking van overheid, bedrijfsleven en horeca waarbij mooie verbindingen tot stand zullen komen. De organisatie vond dat het tijd werd voor een gezellige informele borrel waarbij elkaar ontmoeten in een informele setting centraal staat en geen protocol of formele zaken.