Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwjaarsbijeenkomst regio Zwolle

10 januari 2019 | 16.30 - 20.00 uur | Mooirivier Congreshotel | Dalfsen

Circulair en Energiek Ondernemen in de regio Zwolle”

Op donderdag 10 januari 2019 organiseren wij de inmiddels zeer gewaardeerde nieuwjaarsbijeenkomst regio Zwolle bij Mooirivier Congreshotel in Dalfsen. Wij zien er naar uit je daar te ontmoeten en samen te genieten van een inspirerend en vernieuwd programma.

We zijn er trots op dat we dit jaar een bijzondere gast in ons midden hebben: Jacco Vonhof. Deze Zwolse ondernemer en nu ook voorzitter van MKB-Nederland zal zijn eerste Haagse ervaringen met ons delen.

De volgende stap in de regio Zwolle
Economisch gaat het goed in ons land en de regio Zwolle draagt hier opnieuw bovengemiddeld aan bij. Tegelijkertijd levert deze groei ook nieuwe uitdagingen op; voor nu en straks. Waar liggen de kansen van de energietransitie voor onze regio? Wat betekent circulair nu echt en -nog steeds actueel- hoe zorgen we ervoor dat we talenten van mensen in onze regio blijven ontwikkelen? Laurens de Lange en Jelle Weever delen graag hun visie op de uitdagingen van 2019.


Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle
Stichting Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) organiseert dit jaar voor het eerst de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle. Onze regio wil voorop lopen in de transitie naar een circulaire economie waarin verspilling van materialen, grondstoffen, energie en menskracht wordt voorkomen en menselijke inzet wordt vergroot. Om deze beweging verder te versnellen, reikt Stichting DORZ in samenwerking met partners vanuit de overheid, het onderwijs en bedrijfsleven, dit jaar voor het eerst de Circulair Ondernemen Award uit. Meer weten? Kijk dan op de website www.circulairondernemenaward.nl.

Wij zien je graag op 10 januari in Dalfsen!

Aan deze bijeenkomst zijn voor leden en genodigden geen kosten verbonden. Het maximale aantal deelnemers is 200. Leden van VNO-NCW regio Zwolle en MKB Nederland Regio Zwolle krijgen voorrang bij aanmelding. Heb je je aangemeld en ben je zonder bericht van verhindering niet aanwezig, dan worden de kosten van €50,- (excl. BTW) aan je doorberekend.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: Rabobank IJsseldelta en Rabobank Vaart en Vechtstreek, Mooirivier Congreshotel en Flynth adviseurs en accountants.

Ontwikkelingen betreffende deze nieuwjaarsbijeenkomst kun je volgen via Regio Zwolle Connect en de community van VNO-NCW Midden.