Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nieuwjaarsbijeenkomst Twente: Rode Loper

6 januari 2020 | 19.30 uur | Enschede

Talent combineert hart, hoofd en handen

De wereld van morgen is nu. Om ook de komende jaren de beste antwoorden voor de wereldwijde ontwikkelingen te blijven bieden zijn mensen, ondernemers, bedrijven en politici nodig die nu vooruit denken en acteren. Talent is de sleutel voor succes.

Talent is niet alleen knowhow. Met alleen kennis is het onmogelijk om de uitdagingen van morgen en overmorgen het hoofd te bieden. Talent is een mix van kwaliteiten die zit in hart, hoofd en handen. Het Twents ondernemerschap toont aanpassingsvermogen, integere mensen opererend vanuit een moreel kompas en modern vakmanschap, talent dat niet focust op resultaat, maar op waarde. Uniek talent als kansrijk ambacht met expertise op deze vlakken, op elk niveau, als rentmeester voor de toekomst.
Dag in dag uit houden wetenschappers, studenten,  bedrijven en organisaties in Twente zich bezig met oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen. Twente heeft dat talent om te beseffen wat nodig is voor de toekomst. En dat is naast innoveren, het leefklimaat doorontwikkelen en talent behouden. Zo stimuleren we economische vooruitgang en creëren we kansen.  De economie moet de mens dienen, en niet andersom. Dát is nu; vandaag werken aan een betere wereld.

Rode Loper 2020
Tijdens de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst op maandagavond 6 januari 2020 kijken we terug op het jaar 2019 en vieren we de successen. Tegelijkertijd inspireren we elkaar om ook in het nieuwe jaar 2020 en de daarop volgende jaren voorop te blijven lopen. Samen ontdekken we talent.

Graag verwelkomen we jou op deze bijzondere avond!
Ondernemend Twente