Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

GEANNULEERD Ondernemers helpen ondernemers

15 juli 2020 | 08.00 - 09.30 uur | Nijmegen

De corona-crisis heeft ons als ondernemers hard geraakt. Maar als ondernemer zie je ook altijd weer kansen en mogelijkheden. Toch zijn er nog veel onzekerheden en dit heeft invloed op je bedrijfsvoering. Moet je verder bezuinigen? Zie je nieuwe markten ontstaan? Moet je je voorbereiden op ontslag van medewerkers? Hoe werkt het nieuwe noodpakket en NOW 2.0? Allerlei vragen waarbij we je graag helpen.

In deze ontbijtsessie komen we net voor de start van de zomervakantie weer bij elkaar -veilig en met inachtneming van de geldende regels- onder het genot van lekkere koffie en broodjes. Vanuit VNO-NCW regio Arnhem Nijmegen zorgen wij voor een aantal experts uit de regio waar je vragen aan kan stellen. Juridisch en financieel, maar alle vragen zijn welkom. De experts zijn leden die jou als collega-ondernemer willen helpen. Ondernemers die ondernemers helpen. Aanwezig zijn:

  • Poelmann van den Broek Advocaten
    met experts over het noodpakket, arbeids- en ondernemersrecht
  • Rabobank Nijmegen
    met experts rondom financiƫle (nood)maatregelen en economisch perspectief

Kom ook naar deze leuke ontbijtsessie! Daarmee steunen we als vereniging ook de lokale horeca, dus doe mee en meld je snel aan!

Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.