Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Online bedrijfsbezoek BINX Smartility

11 juni 2020 | 16.30 - 17.30 uur | online sessie

In deze tijd is creativiteit onmisbaar. Daarom hebben we ervoor gekozen om een virtueel bedrijfsbezoek te realiseren in samenwerking met Jong Management Achterhoek bij BINX Smartility.

BINX is een jong en dynamisch integraal bouw- én installatiebedrijf dat ontwerpt, realiseert en onderhoud uitvoert aan multifunctionele accommodaties en innovatieve huisvesting creëert in de utilitaire markt. BINX is in 2016 ontstaan uit een samenwerking van haar moederondernemingen, WSI Techniek in Groenlo en WAM&VanDuren Bouwgroep in Winterswijk. Zij vullen gebouwen aan met Smartility, wat Smartility allemaal is en wat het kan zijn leggen zij ons graag uit tijdens het digitale bedrijfsbezoek.

Ook is er natuurlijk de vraag hoe BINX omgaat met Corona. Binnen de organisatie hebben zij zich snel kunnen aanpassen aan de huidige situatie, er wordt veelal vanuit huis gewerkt en blijven ze gebruik maken van hun gezond boerenverstand. Van virtuele buurtbijeenkomsten, hekwerk banners met heldere instructies tot samenwerkingen binnen de verschillende merken van de moederondernemingen.

Remco, Ruth en Leonie heten je graag virtueel welkom bij het werkcafé van BINX. Zij zullen je vertellen hoe zij ondernemen en hoe dit mede heeft geresulteerd in de prestigieuze “Cobouw Best Werkgever Award” van 2019. BINX licht de manier van denken graag toe d.m.v. een gezamenlijke korte Kahoot.

Programma
• Aanvang 16.30 uur
• Welkom door Koen Knufing (voorzitter VNO-NCW Achterhoek) en Anneke van Ommen (voorzitter Jong Management)
• In gesprek met Binx en een virtuele rondleiding