Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Perspectief na corona / verplaatst naar juni 2021

7 april 2021 | 15.30 uur | Dalfsen
In verband met de coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt deze bijeenkomst nog een keer uit te stellen.

Wij zijn achter de schermen druk bezig om er dit jaar een mooi zomers evenement van te maken, zodat we elkaar toch live kunnen ontmoeten (uiteraard rekening houdend met de geldende coronaregels). Zodra datum, tijd en locatie bekend zijn, informeren wij je.

 

De nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW regio Zwolle en MKB-Nederland Regio Zwolle is een jaarlijks terugkerend feest van ontmoeting, aandacht en een vooruitblik op de kansen van een nieuw jaar. Dit jaar moet het anders, maar wij voelen niet de ruimte om deze bijeenkomst in januari te laten plaatsvinden. Natuurlijk zijn er volop technische mogelijkheden om elkaar digitaal te ontmoeten, toch kiezen we er voor om daar geen gebruik van te maken.

Persoonlijke ontmoeting, aandacht voor elkaar en genieten van eten en drinken op een fijne locatie vormen de ziel van deze traditionele bijeenkomst. Dat is niet te vervangen door techniek. Daarom is besloten om de bijeenkomst te verplaatsen:
Graag ontvangen we jullie op woensdag 7 april om 15.30 uur in Dalfsen. We vertrouwen er op dat er dan weer meer ruimte is om dit te organiseren en bieden een inspirerend programma bieden met als titel “Perspectief na Corona”. De ingrediënten van de bijeenkomst zullen aanprekend zijn. Zo hebben we Ingrid Thijssen -landelijk voorzitter van VNO-NCW- als spreker, kijken we terug op onze landelijke verkiezingen en wordt de Circulair Ondernemen Award wordt uitgereikt. Kortom, we gaan voor inhoudelijke en feestelijke ontmoetingen bij Mooirivier in Dalfsen. De definitieve uitnodiging volgt in maart 2021.

Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle
De Stichting Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle (DORZ) organiseert dit jaar voor de derde keer de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle. Regio Zwolle wil versnellen in de transitie naar een circulaire economie.  Het zijn ondernemers die daar inhoud aan geven. DORZ wil deze ondernemers waarderen en aandacht geven. Meer weten? Kijk dan op de website www.circulairondernemenaward.nl

Wij gaan uit van jullie begrip en zien je graag op 7 april in Dalfsen!

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: Rabobank IJsseldelta en Rabobank Vaart en Vechtstreek en Mooirivier Congreshotel.