Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Prinsjesdagbijeenkomst FoodValley

19 september 2018 | 12.00 - 14.00 uur | Schaffelaartheater | Barneveld

De traditionele Prinsjesdagbijeenkomst in het Schaffelaartheater te Barneveld organiseren wij op woensdag 19 september. Dit jaar organiseren wij in tegenstelling tot andere jaren een lunchbijeenkomst.

Op de derde dinsdag van september is het Prinsjesdag, de start van het nieuwe werkjaar van de Staten-Generaal. Dit is ook het moment waarop de begroting en plannen van de regering voor het komende jaar bekend gemaakt worden. Van oudsher een cijferwaterval met grote impact op ondernemers.

Tijdens de traditionele Prinsjesdagbijeenkomst, op woensdag 19 september, ontdek je wat de Troonrede en de Miljoenennota voor ons land, onze regio, maar zeker ook voor jou en je bedrijf betekenen. We starten de bijeenkomst met een lunchbuffet, zodat je kunt beginnen met een netwerkmoment met collega-ondernemers en vertegenwoordigers van de overheid. Deze bijeenkomst wordt, evenals voorgaande jaren, georganiseerd door de gemeente Barneveld, Schuiteman Accountants & Adviseurs, Rabobank Gelderse Vallei, MKB-Nederland Midden en VNO-NCW Midden.

Onze hoofdspreekster is mevrouw prof. dr. Barbara Baarsma, directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank eindverantwoordelijke voor Raboresearch. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar Marktwerking en Mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en kroonlid bij de Sociaal Economische Raad (SER). Verder wordt zij veel gevraagd als analist bij verschillende media. Ze neemt ons mee in haar economische analyse van de Miljoenennota en dan met name vanuit werkgeversperspectief.

Vanzelfsprekend zal Bram Faber, partner van Schuiteman Accountants & Adviseurs, zoals andere jaren een toelichting geven op de fiscale regelingen en maatregelen die in het bij de Miljoenennota behorende Belastingplan 2018 zijn opgenomen. Bram staat niet alleen stil bij de inhoud van de maatregelen, maar ook bij de impact daarvan voor het bedrijfsleven.

Voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelden klik hier.

-namens de organisatie van de prinsjesdagbijeenkomst-
VNO-NCW VeluweVallei, VNO-NCW provincie Utrecht, MKB Nederland Midden, gemeente Barneveld, Schuiteman Accountants & Adviseurs, Rabobank