Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Prinsjesdagbijeenkomst VeluweVallei: Duurzaam de crisis uit

22 september 2021 | 15.00 - 20.30 uur | Barneveld
Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Mocht je op de reservelijst willen komen te staan, neem dan contact op met Marsha Krosenbrink.

 

Op 22 september 2021* organiseren wij traditiegetrouw, in samenwerking met Rabobank, gemeente Barneveld en Schuiteman Accountants & Adviseurs, ons jaarlijkse Prinsjesdagbijeenkomst! Dit keer in een vernieuwend duurzaam jasje.

Voor deze editie hebben we de handen ineengeslagen met de BIK (Barneveldse Industriële Kring) om duurzaam ondernemen in het zonnetje te zetten! Tijdens de bijeenkomst worden bezoekers geïnspireerd op het gebied van duurzaam ondernemen. Door middel van inspirerende workshops en presentaties krijgen we alle ins-én outs te horen over hoe we duurzaam de crisis achter ons kunnen laten. Ook worden we door Bram Faber (Schuiteman Accountants en Adviseurs) bijgepraat over het Belastingplan 2022 en wat dit betekent voor ons als ondernemer. En ben je geïnspireerd geraakt, dan bieden we interessante vervolgtrajecten aan, bijvoorbeeld een energiescan vanuit de gemeente Barneveld of een circulair-ondernemen-dag vanuit Rabobank.

Diverse ondernemers – onder leiding van VNO-NCW VeluweVallei voorzitter Martin Ruiter – blikken terug op hun ondernemersjaar én nemen ons mee in hun visie voor de toekomst. Als kers op de taart komt illusionist Victor Mids ons verrassen én inspireren op het gebied van gedragsverandering. Victor is illusionist én arts (niet praktiserend) en met deze innovatieve combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen.

Programma:
15.00 uur  Inloop
15.30 uur  Start inhoudelijk programma
Hapje en drankje
Vervolg programma
Netwerkborrel
20.30 uur  Einde

Let op: In verband met de coronamaatregelen is het niet mogelijk om tussentijds binnen te lopen, wij verwachten je tussen 15.00 en 15.30 uur. 

Locatie:
Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
Barneveld

Zien we je de 22e?  Meld je aan via onderstaande button.


* uiteraard volgen we de dan geldende RIVM-maatregelen. Heb je last van klachten die passen bij corona? Blijf dan thuis en laat je testen.

Lunchbijeenkomst Veenendaal
Op woensdag 22 september vindt ook de Prinsjesdaglunch in Veenendaal plaats bij De Basiliek. Klik hier voor meer info en/of aanmelden voor de lunch.