Prinsjesdagbijeenkomsten Foodvalley

16 september 2020 | ontbijt: 07.00 - 09.00 uur | Schaffelaartheater | Barneveld / lunch: 11.30 - 14.00 uur | De Basiliek | Veenendaal

Wat is de impact van de Miljoenennota op ondernemers? Direct na het voorlezen van de Troonrede gaan de financiële en fiscale specialisten van Schuiteman Accountants & Adviseurs aan de slag met het doorgronden en vertalen van de aangekondigde voorstellen in het Belastingplan 2021. Bram Faber presenteert deze analyse op heldere wijze, zodat jij als ondernemer weet wat je te wachten staat.

Als ondernemer uit de Regio Foodvalley kun je kiezen welke Prinsjesdagbijeenkomst je wilt bijwonen: het ontbijt in Barneveld of de lunch in Veenendaal!

Prinsjesdagontbijt (lustrum-editie) 7.00-9.00 uur
Schaffelaartheater, Churchillstraat 74a Barneveld

De bijeenkomst start om 7 uur. Bram Faber informeert je over het Belastingplan 2021 en de impact op het bedrijfsleven.

©Speakers Academy-Walter Kallenbach

Speciale gastspreker is dit jaar Mathijs Bouman, econoom en journalist. Hij is o.a. vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur.

 

 

 

Prinsjesdaglunch 11.30-14.00 uur
De Basiliek, Wiltonstraat 56 Veenendaal

Je bent welkom vanaf 11.30 uur en na de lunch informeert Bram Faber je over het Belastingplan 2021 en de impact op het bedrijfsleven.

Aansluitend komt aan het woord de speciale gastspreker Syp Wynia, onafhankelijk journalist en commentator die vele jaren bij Elsevier Weekblad werkte.

Zet 16 september vast in je agenda!

Deze Prinsjesdagbijeenkomsten worden mogelijk gemaakt door VNO-NCW VeluweVallei, gemeente Barneveld, Rabobank Gelderse Vallei, Schuiteman Accountants & Adviseurs, Rabobank Vallei en Rijn, Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) en gemeente Veenendaal.

De uitnodiging kun je in augustus verwachten en daarna kun je je aanmelden.

Wij wensen je een goede zomerperiode toe. Graag tot ziens in september!