Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Regio Zwolle Congres 2019

12 december 2019 | 13.15 uur | Zwolle

Op donderdag 12 december aanstaande vindt het Regio Zwolle Congres 2019 plaats. De organisatie van het congres heeft dit jaar gekozen voor het thema BLIJF IN BUSINESS, waarbij specifiek ingezoomd wordt op hoe we hyperflexibel kunnen of misschien wel moeten ondernemen in een platformeconomie.  Daarnaast wordt natuurlijk de Regio Zwolle Monitor 2019 gepresenteerd en worden de prijzen voor ondernemer- en starter van het jaar Regio Zwolle uitgereikt.

Programma
Inloop van 13:15 uur, om 14:00 uur gaan we van start.
Openingsact gevolgd door de Regiorede en uitreiking van de Regio Zwolle Monitor door voorzitter van de Regio, Peter Snijders.
Opening van het congres door dagvoorzitter Rens de Jong, bekend van BNR, met zijn sidekick Martijn Arets (platformeconomie-deskundige).
Een interview met Ernst Jan Stigter, CEO Microsoft Nederland, maar vandaag in zijn rol als voorzitter van de Taskforce platformeconomie, die onlangs het rapport De Platformeconomie; hoe laten we het werken? aan Mark Rutte overhandigde.
Parel uit de regio aan het woord: Marieke Snoek, eigenaar en algemeen directeur van Cycloon & Fietskoeriers.nl.
De ondernemersprijs en de prijs voor de Starter van het Jaar 2019 in een geheel nieuw jasje.
Tijd voor de enige echte ‘Ik houd van de Metropool Regio Zwolle quiz…’
Side kick van de dag en 1 van de weinige echte platformdeskundigen in Nederland Martijn Arets deelt mooie voorbeelden.
Een afsluitende keynote van topspreker, maar vooral ondernemer Daan Weddepohl over zijn platformbedrijf Peerby.
Wrap up van de middag.
Start van de borrel.

Locatie
Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ  ZWOLLE

Aanmelden
Er is een beperk aantal gratis entreekaarten beschikbaar gesteld voor de leden van VNO-NCW regio Zwolle. Indien je hier gebruik van wilt maken, stuur je een mail naar Mariska Bruil. Vervolgens ontvang je de volledige uitnodiging met een code waarmee je je aan kunt melden op https://www.regiozwollecongres.nl/aanmelden/.

Codes worden zo lang deze beschikbaar zijn op volgorde van binnenkomst verstrekt. Na toezending van een code wordt op je aanmelding en aanwezigheid gerekend.