Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

VERPLAATST NAAR OKTOBER 2021: Ledenreis VNO-NCW Midden: Baku

28 oktober 2020 | Azerbeidzjan | Baku

Deze ledenreis zal helaas niet doorgaan

 

De ledenreis zal plaatsvinden in oktober 2021. De definitieve datum wordt z.s.m. gecommuniceerd.

Na alle indrukwekkende reizen van afgelopen jaren, willen we graag een nieuwe bestemming toevoegen: Baku! Ben jij ondernemend genoeg om met ons mee te gaan en het hedendaagse Azerbeidzjan te ontdekken?

We reizen van 28 oktober t/m 1 november 2020. Tijdens het vijfdaagse programma maak je kennis met de zakelijke kansen van Baku en krijg je daarnaast ook een indruk van de Azerbeidzjaanse cultuur.

Deze ledenreis staat in het teken van “landbouw en olie”. We werken nog aan het programma, maar enkele highlights zijn:

  • Kennismaking met de rijke handelshistorie van Baku door haar ligging aan de Zijderoute;
  • Diverse interessante bedrijfsbezoeken (invulling nog nader te bepalen);
  • Ontmoeting met inspirerende lokale ondernemers.

Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan, is een wetenschappelijk, cultureel en industrieel centrum in de Kaukasus. Het is de belangrijkste havenstad van de Kaspische Zee en de grootste stad in de Kaukasusregio. Eeuwenlang is Baku één van de centrumpunten geweest van de Zijderoute, die Europa en Azië met elkaar verbond. Tegenwoordig vormt de aanvoer van olie de grootste inkomstenbron van Baku en is Baku daarmee dan ook een zeer rijke industriestad en hét paradepaardje van Azerbeidzjan. Het toont zich graag als vooruitstrevend, zo vormen futuristische wolkenkrabbers het stadsbeeld en wordt er sinds 2016 de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan gereden. Toch tref je tussen de moderne architectuur ook genoeg eeuwenoude historie aan. Deze ledenreis staat in het teken van “landbouw en olie”.

We organiseren deze (leden)reis wederom met Rientjes & Partners!

Meer informatie over het programma, de bestemmingen en de voorwaarden is te vinden op de website www.vno-ncwmiddenledenreis.nl. Via deze website is het ook mogelijk om je aan te melden.

De afgelopen jaren is gebleken dat deelnemers graag hun partner meenemen op ledenreis. Hij of zij is dan ook van harte welkom om mee te gaan en het prachtige Baku te ontdekken.

Enthousiast geworden? Meld je snel aan.
Voor deze exclusieve reis is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Ps. Wij willen je er op attent maken dat wij uiteraard de situatie rondom het coronavirus blijven monitoren, echter vindt de reis plaats van 28 oktober t/m 1 november 2020. Wij hopen dat in deze periode het virus onder controle is en er weer gereisd kan worden.

Contact
Marsha Krosenbrink, telnr. 055 – 760 16 18 of krosenbrink@vno-ncwmidden.nl