Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

“See You in Court”

30 januari 2020 | 15.30 uur | Rechtbank Gelderland | Arnhem

Themabijeenkomst ”See You in Court!”

Vanaf 15:30 uur | Rechtbank Gelderland, Arnhem

“See You in Court!” – Een kreet die we allemaal uit Amerikaanse films kennen. Maar hoe werkt het in Nederland? Wat betekent het om voor het bankje te moeten staan? Op donderdag 30 januari 2020 organiseren VNO-NCW Stedendriehoek en VNO-NCW regio Arnhem/Nijmegen de themabijeenkomst See You in Court bij de Rechtbank Gelderland in Arnhem. Ervaar in de praktijk hoe jij, als ondernemer, geraakt kunt worden door wet- en regelgeving in een dynamische rechtszaak mogelijk gemaakt door de advocaten van JPR Advocaten.

Het verhaal: de mislukte overname

Er worden twee rechtszaken nagespeeld. De deelnemers doen mee en wellicht word jij uitgekozen om de uitspraak te doen. De hoofdrolspelers? JPR Advocaten en jij als ondernemer. JPR is een advocatenkantoor met ondernemende en gespecialiseerde advocaten vooral werkzaam voor bedrijven in Oost-Nederland in de rol van huisadvocaat of als specialist. Eén van hun specialismen? Het ondernemingsrecht. Vandaar dat het thema van de See You in Court bijeenkomst ‘de mislukte overname’ is.

Tijdens de themabijeenkomst See You in Court nemen de advocaten van JPR je mee in een rechtszaak waar zij hun ervaringen en tips delen. Rechtspraak was nog nooit zo leuk en onderhoudend!

Nieuwsgierig?

Meld je dan nu aan voor deze leuke, maar vooral ook leerzame bijeenkomst!