Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Verkiezingsdebat “Elke regio telt!”

14 november 2023 | 16.00 - 19.00 uur | Deventer

Nederland gaat 22 november weer naar de stembus! Heb jij jouw keuze al bepaald? Jouw stem die dag is een keuze voor de komende 4 jaar. Maar…ben jij helemaal op de hoogte van wat de politieke partijen in petto hebben voor jou als ondernemer in deze regio? Of wil jij misschien zelf nog een actueel onderwerp of thema onder de aandacht brengen bij de politieke partijen?

Dat kan!

Wij organiseren een politiek debat met regionale kandidaat-Kamerleden, experts en ondernemers uit de regio. Er wordt gediscussieerd aan de hand van prikkelende vragen en stellingen over de diverse uitdagingen waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Zoals onder meer de arbeidskrapte, netcongestie en de toenemende regeldruk. Dat gebeurt onder de deskundige en enthousiaste leiding van Donatello Piras. Hij is een veelgevraagd dagvoorzitter, presentator & overtuigexpert met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Hij leidt jaarlijks op energieke & enthousiasmerende wijze vele congressen, en debatten, is coach van managers en politici en treedt regelmatig op in de media als volger van internationale politiek.

Ben jij benieuwd hoe deze politici zich hard gaan maken voor de ondernemerskracht in Midden- en Oost-Nederland? Meld je dan aan.

En…je kan tijdens dit debat letterlijk je stem laten horen door mee te doen. Maar misschien heb jij zelf ook een actueel regionaal thema waarover jij de kandidaat-Kamerleden aan de tand wil voelen? Geef die dan door op het aanmeldformulier.

Het debat wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden en verschillende brancheverenigingen.

De kandidaten die aan het rondetafelgesprek zullen deelnemen zijn o.a.

Doe je mee?

Het verkiezingsdebat is in het Postillion Hotel Deventer, Deventerweg 121 te Deventer.

  • 16.00 uur: inloop
  • 16.30 uur: start debat
  • 18.00 uur: einde debat en borrel

Aanmelden via de button.