Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Webinar Bedrijfsvoering – Volgens het boekje of origineel?

22 juni 2021 | 16.00 - 17.00 uur | Online

Je bedrijf is je hart en ziel. Als ondernemer ben je altijd bezig met: Hoe kan ik de bedrijfsvoering het beste inrichten? Om je klanten goed te bedienen, denk je bijvoorbeeld na over hoe je management inricht. Dat de bedrijfsvoering niet altijd op traditionele wijze hoeft te worden ingericht, laten we je zien in deze interactieve sessie. Verschillende bedrijven vertellen je graag hoe zij hun bedrijfsvoering hebben vormgegeven. Wat zijn succesfactoren en waar liepen ze tegen de lamp?

Ook benieuwd? In drie rondes, met ruime tijd voor vragen, komen de volgende organisaties aan bod:

KWA Adviseurs BV: Geen vaste directie, maar roulerend leiderschap
Over Morgen: Socratisch georganiseerd met volledig ingerichte zelfsturende teams
Zorgcentra de Betuwe: Rijnlands werken en organiseren op basis van vertrouwen, twee directeuren op 900 medewerkers en 600 vrijwilligers

André Lokhorst, (KWA Adviseurs BV), Ruben Visser (Over Morgen) en Ruth Maas (Zorgcentra de Betuwe) geven je een kijkje in hun keuken.

Wil jij als ondernemer echt eens een ander verhaal horen en daarbij ook weten wat dan wel en niet werkt? Meld je dan aan voor dit leuke webinar! Je bent van harte welkom om met deze mooie organisaties in gesprek te gaan en je te laten inspireren door allerlei vormen van bedrijfsvoering!