Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Webinar HR-kring VNO-NCW Midden

11 juni 2020 | 15.00 uur | MS Teams

Duurzame inzetbaarheid in tijden van corona

Het zijn roerige tijden. Voor iedereen. Organisaties en medewerkers proberen in deze tijd een nieuwe balans te vinden. Daarin worden we nu in deze coronatijd flink op de proef gesteld. Thema’s als vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen zijn sinds de laatste jaren hot topics binnen het HR-landschap. Maar in deze uitdagende tijden staan deze thema’s meer dan ooit hoog op de HR-agenda.

Als HR-professional wordt er door deze situatie nu ook veel van jou gevraagd. Als eerste aanspreekpunt rondom medewerkers en hun welzijn wordt van jou verwacht dat je een antwoord hebt op dat wat nu nodig is om medewerkers vitaal en inzetbaar te houden en daarmee de organisatie financieel gezond te houden.

In deze webinar nemen we jou als HR-professional mee in de tastbare en urgente uitdagingen die spelen. Werken met fysieke afstand, nieuwe vormen van samenwerken, of een te hoge of lage werkdruk. We nemen je mee in wat de theorie en praktijk ons daarover leert en hoe je zelf aan de slag kunt met dat wat nu nodig is om medewerkers passende aandacht en ondersteuning te geven in de uitdagingen van deze tijd en daarna.

Na het volgen van deze webinar ben je geïnformeerd en geïnspireerd geraakt over hoe je als organisatie en vanuit jouw rol een structurele en significante bijdrage kunt leveren aan de uitdagingen die in jouw organisatie spelen. De webinar equipeert jou met voldoende kennis en inspiratie, zodat jij de volgende dag zelf praktisch aan de slag kunt.

Programma:

  • Wat zegt de theorie en praktijk over het belang van structurele en passende aandacht voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers?
  • Hoe ga je aan de slag met duurzame inzetbaarheid (vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen), zelfs nu in Corona tijd?
  • Hoe maak je duurzame inzetbaarheid concreet en contextspecifiek voor jouw organisatie?
  • Wat zijn concrete toepassingen/tools die je als werkgever/organisatie kunt inzetten om medewerkers te ondersteunen inzetbaar te zijn en blijven (in deze uitdagende tijden)?

We kunnen je dit webinar aanbieden dankzij de bereidheid van VIT, een van onze leden in de regio Utrecht, om hun kennis met ons te delen. VIT staat bekend als een kwalitatief en onafhankelijk bureau dat organisaties toekomstbestendig maakt aan de hand van thema’s als vitaliteit, inzetbaarheid.

Voorbeelden/Vragen

Heb je een thema en/of een vraag die je wilt bespreken? Geef dit door bij je aanmelding.

Digitaal

In deze tijd zijn we er al bijna aangewend en voor deze bijeenkomst hebben we gekozen voor MS Teams. Na aanmelding ontvang je van ons, een paar dagen voorafgaand aan het webinar, een bevestiging met daarin de deelnamelink.

Kosten:

Er zijn geen kosten voor deelname aan dit webinar