Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

GEANNULEERD / Een toekomstbestendig en financieel gezond bedrijfsmodel

7 juli 2021 | 16.00 - 17.00 uur | Online

Deze bijeenkomst is helaas geannuleerd in verband met het achterblijven van het aantal aanmeldingen.

De coronacrisis hakt erin. Als we de berichten mogen geloven, is het einde in zicht. Maar wat nu? Wat betekent deze periode voor jouw bedrijf? En vooral: hoe kom je goed uit die crisis? Een toekomstbestendig businessmodel en een gezonde financiering zijn belangrijke eerste stappen. Daarover gaan we graag met elkaar in gesprek. Om ervaringen te delen, richting te geven en informatie te verstrekken. Kortom, mis ons webinar op woensdag 7 juli van 16.00-17.00 uur niet! In deze online sessie staan productiviteitsverbetering en financieringsmogelijkheden centraal.

Het webinar bestaat uit twee keuze-onderwerpen:

MKB-deal Achterhoek: werken aan je bedrijf!
Als ondernemer komen er veel keuzes op je af: wel of niet uitbreiden, verhuizen, nieuwe markten ontdekken, financiering aanvragen, etc. De MKB-deal is een programma voor en door ondernemers. Het doel is het verhogen van de arbeidsproductiviteit. Dat doen we in meerdere sessies in kleine groepen, met ondernemers die van elkaar kunnen leren. Om eens te werken aan het bedrijf in plaats van in het bedrijf. En dat werpt direct vruchten af. Deelnemers maakten op basis van deze gesprekken nog bewuster bepaalde strategische keuzes. Nieuwe businessmodellen worden ontdekt en samenwerkingsverbanden opgestart. Benieuwd? Enkele deelnemende ondernemers vertellen graag, samen met projectleider Rob Schouten, hun praktijkervaringen en delen hun nieuwe inzichten.

Naoberkrediet en financieel advies
Om ondernemers uit de coronacrisis te helpen zijn er diverse steunmaatregelen en financieringsmogelijkheden in het leven geroepen. Het is echter lastig te bepalen wat nu voor jouw bedrijf het beste is. Ben je op zoek naar financieel advies of wil je meer informatie over verschillende financieringsmogelijkheden? Hans Goorhuis van Naoberkrediet, René Domhof van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en Henk Zwoferink van Rabobank Vaart en Vechtstreek informeren je graag over de mogelijkheden.

Programma:
16.00 – 16.15 uur: inleiding met Koen Knufing en Hans van de Guchte (bestuursleden VNO-NCW Achterhoek)
16.15 – 17.00 uur: keuzemogelijkheid:

    • 1. MKB-deal
    • 2. Naoberkrediet en financieel advies

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via de aanmeldknop. Na aanmelding ontvang je een paar dagen voorafgaand aan dit webinar een bevestiging van deelname.

We organiseren dit webinar in samenwerking met de Achterhoekse Rabobanken, Naoberkrediet en de MKB-deal Achterhoek.