Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Webinarreeks Cybersecurity – sessie 7: Herstel

24 november 2022 | 13.00 - 13.30 uur | MS Teams

Informatiebeveiliging, te belangrijk om aan IT-ers over te laten! 

Veel organisaties zijn ongemerkt een automatiseringsbedrijf geworden: zonder goed werkende informatiesystemen staat het bedrijf simpelweg stil. Tegelijkertijd zijn hackers, ransomware en datalekken niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Elke dag worden er wereldwijd cyberaanvallen gedaan. De vraag is niet of maar wanneer jij getroffen wordt door een cyberaanval. De gevolgen van een cyberaanval kunnen een grote impact hebben op organisaties.

VNO-NCW Midden organiseert van 29 september t/m 1 december 2022 een serie van acht webinars om de pragmatische kant van informatiebeveiliging te belichten. Het is misschien niet een van je favoriete onderwerpen, als directeur of bestuurder moet je er wel iets mee. Dat hoeft ook niet ingewikkeld te zijn, in veel gevallen heb je al geïnvesteerd in informatiebeveiliging en zijn er eenvoudig uit te voeren acties om je beveiligingsniveau te verhogen.

Samen met Jan Martijn Broekhof, algemeen directeur van Guardian360°, hebben we een programma opgesteld, waarin elke week een aspect van het beveiligen van data wordt besproken. In een ‘mini masterclass’ van 30 minuten leer je waar je aan moet denken om veilig te ondernemen en hoe je dit kunt doen. Ook worden er praktische handvatten gegeven om diezelfde middag al veiliger te zijn. Je weet welke vragen je aan je IT-dienstverlener en binnen je eigen organisatie moet stellen.

Elke donderdag van 13.00 tot 13.30 uur, terwijl je even een pauze inlast met een kop koffie, praten onze experts je bij over informatiebeveiliging en hoe je je bedrijf het beste kunt beschermen. Blok dit half uurtje vrij in je agenda voor meer informatie en praktische handvatten! Kun je een keer niet? Geen probleem, je kan de sessies altijd terugkijken via ons Youtube-kanaal.

De webinarreeks is als volgt opgebouwd:

Datum                                    Thema                            Inleider          

  • 29 september 2022         Introductie                       Jan Martijn Broekhof, Guardian360°
  • 6 oktober 2022                Mens                                  Inge van der Beijl, Northwave
  • 13 oktober 2022              Proces                                Daniël de Jong, AVAQ
  • 3 november 2022            Techniek                            Allain Silbernberg, Ultimum
  • 10 november 2022          Preventie                           Tom Leijte, Proximities
  • 17 november 2022          Detectie                             Maurice Vonk, NFIR
  • 24 november 2022          Herstel                               Niek van As, Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement (COT)
  • 1 december 2022            Hoe nu verder?                Jacco van der Kolk, Digital Trust Center en Jan Martijn Broekhof, Guardian360°

Online
Het webinar wordt uitgezonden via MS Teams. Voorafgaand ontvang je de link die voor de hele reeks te gebruiken is. Wil je een webinar terugkijken? Je ontvangt na elk webinar een terugkijklink.

Aanmelden
Meld je aan via onderstaande button en kies voor welke sessies je je wilt aanmelden. Er zijn geen kosten aan deelneming verbonden.