14 t/m 20 november Ledenreis Vietnam

Onze succesvolle VNO-NCW Midden ledenreis is dit jaar van 14 t/m 20 november en de bestemming is Vietnam! Een unieke kans exclusief voor onze leden en de leden van Jong Management om kennis te maken met zowel zakelijke als culturele aspecten van dit land.
Lees verder

Na een succesvolle inspiratiesessie nodigen we je graag uit voor de startsessie Living Lab Circulaire Economie (CE) regio Rivierenland. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 8 oktober van 13:00 uur tot 14.30 uur bij Het Groene Huis in Zaltbommel, Hogeweg 11. 

Het haalbaarheidsonderzoek om een living lab CE op te zetten ronden we in oktober af, we merken dat het enthousiasme in de regio groot is!
Tijdens de startsessie komt een inspirerende ondernemer zijn ervaringen uit een lopend living lab CE delen. Daarnaast willen we samen met jou verder bouwen aan het programma. Welke casussen zou je willen inbrengen in een living lab CE ? Welke rol zie je voor jezelf tijdens de ontwikkeling en uitvoering? Wanneer zou je baat hebben bij een living lab CE? Lees hier meer over deze startsessie.

Enquête: Wat wil jij terug zien in een Living Lab CE?
Wij willen de krachten bundelen om een bijdrage te leveren aan de versnelling naar een circulaire economie en een kansrijke basis te bieden voor nieuwe businesscases in de regio Rivierenland. Stap 1 is een haalbaarheidsonderzoek naar een living lab CE. De komende maand onderzoeken we of er draagvlak is en of het haalbaar is om daadwerkelijk een living lab CE op te zetten. Hiervoor verzamelen we vanuit verschillende perspectieven inzichten en ervaringen. Wij vragen je dan ook om 5 minuten de tijd te nemen om de enquete voor ons in te vullen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicolette Schipper (n.schipper@kplusv.nl), Maarten van der Westerlaken (m.vanderwesterlaken@kplusv.nl) of Tjerry Verhoeven (verhoeven@vno-ncwmidden.nl).

Aanmelden kan via: Tjerry Verhoeven (verhoeven@vno-ncwmidden.nl)