14 t/m 20 november Ledenreis Vietnam

Onze succesvolle VNO-NCW Midden ledenreis is dit jaar van 14 t/m 20 november en de bestemming is Vietnam! Een unieke kans exclusief voor onze leden en de leden van Jong Management om kennis te maken met zowel zakelijke als culturele aspecten van dit land.
Lees verder

Economische online herstelconferentie regio Utrecht.

Marcel Hielkema, voorzitter VNO-NCW Midden, neemt deel aan de plenaire talkshow tijdens de herstelconferentie.

Ondernemers, groot en klein, hebben een pittig jaar achter de rug. En het leed is nog niet geleden, ook al lopen orderboeken en terrassen stapsgewijs weer vol. Ondanks de verschillen tussen ondernemers was er ook een rode draad: we zitten niet bij de pakken neer, we zoeken naar waar nog wel ruimte zit. Die verhalen krijgen een podium tijdens de online miniconferentie Back in [better] business op.

vrijdag 9 juli 2021 tussen 11:30 – 14:00 uur

In twee talkshows belichten we met ondernemers, experts en politiek bestuurders de staat van het Utrechtse mkb, en de toekomst van winkelgebieden. In vier breakoutsessies gaan we met economische partners in de regio Utrecht dieper in op de ervaringen van ondernemers met veranderingen. Hoe pakten zij innovatie aan? Waarom hebben zij geïnvesteerd in een ‘groen’ businessmodel? Hoe zorg je dat je personeel up-to-date blijft met ICT en andere skills?

Hoor hoe andere ondernemers dit aanpakten en hoe overheden en economische partners hierbij kunnen ondersteunen. Natuurlijk is er ruimte om te netwerken, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.