Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Fiets je fit met de FietsChallenge A12

Wil je op een leuke manier het fietsgebruik onder jouw medewerkers stimuleren? Doe dan mee met de FietsChallenge A12! Samen met andere werkgevers uit De Liemers en Arnhem probeer je een maand lang zoveel mogelijk medewerkers op de fiets naar het werk te laten komen. A12 Slim Reizen neemt de organisatie op zich, waarbij je zo veel mogelijk wordt ontzorgd. Doe je mee met deze fietsactie, dan omzeil je de drukte op de A12 en zorg je voor een beter bereikbare regio. Bovendien is fietsen goed voor het milieu en zeker ook voor de gezondheid van je medewerkers. Deze actie is onderdeel van het programma Slim Schoon en Onderweg waaraan VNO-NCW Midden ook deelneemt.  

Gaat jouw bedrijf dit jaar de uitdaging aan?

Tijdens de FietsChallenge A12 gaat jouw bedrijf de competitie aan met andere organisaties in de regio. Jouw medewerkers fietsen gedurende een maand samen zoveel mogelijk kilometers. Hoe dit werkt? Elke rit van of naar je bedrijf telt mee. Hoe meer kilometers jouw medewerkers fietsen, hoe meer punten zij scoren. Een gratis fietsapp houdt precies bij welke afstand er is afgelegd. Alle punten worden omgezet in een donatie aan een goed doel in De Liemers of Arnhem. Je kiest zelf welke maand je deelneemt en of je op de 1ste of de 15e dag van de maand start. De actie loopt van 15 april 2023 tot en met 14 oktober 2023.

Deelnemen is eenvoudig

Het is voor jouw organisatie eenvoudig om deel te nemen aan de FietsChallenge. Naast de fietsapp zijn diverse communicatiemiddelen beschikbaar. Als tegenprestatie wordt een geringe financiële bijdrage gevraagd voor één of meer goede doelen in de regio. Kijk voor meer informatie op www.fietschallengea12.nl. Stel je vragen via info@a12slimreizen.nl of neem contact op met accountmanager Barbara van Ardenne via 06-10632590 en meld jouw bedrijf aan!