Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Floreren in deze dynamische arbeidsmarkt, hoe doe je dat?

Voor veel werkgevers is het een uitdaging om aan goed personeel te komen. Toch zijn er ook werkgevers die daar weinig last van hebben. Hoe komt dat? En misschien belangrijker: wat kun jij doen als werkgever om toch te kunnen floreren in deze dynamische arbeidsmarkt? Kun je iets doen om talenten aan te trekken? Of liggen er misschien kansen in het vasthouden, inzetbaar houden en ontwikkelen van mensen? Kan je jouw organisatie anders organiseren om in deze krappe arbeidsmarkt te kunnen blijven groeien en doordraaien? Neem een kijkje in de keuken bij jouw mede-ondernemers en vind je eigen route.

Vanuit het programma NLwerktaanwerk van VNO NCW en MKB Nederland zijn er regisseurs in jouw regio beschikbaar om je hierin te ondersteunen.

  • Zit jij in Flevoland, Utrecht, Amersfoort, Rivierenland, Twente? Bel of mail Marc Samuels 06-42300640 of vin@hetnet.nl
  • Zit jij in de regio Zwolle/Salland? Bel of mail Jeanet Bakker 06-31641339 of bakker@vnoncw-mkbnoord.nl
  • Zit jij in regio Veluwe Vallei, Stedendriehoek, Achterhoek, Midden Gelderland of Nijmegen? Bel of mail Caroline Rijnbeek 06-12703910 of rijnbeek@vno-ncwmidden.nl

Wij verzorgen ook masterclasses rond dit thema. Je kan kosteloos deelnemen en met andere werkgevers kennis uitwisselen. Heb je hier interesse in, mail dan naar rijnbeek@vno-ncwmidden.nl. 

Op de website van NLwerktaanwerk vind je allerlei voorbeelden. Zoals Daat Lab uit Deventer, die samenwerken met een leerwerkbedrijf en daardoor nog steeds ICT-ers vindt, opleidt en misschien wel bij jou kwijt kan. Bekijk hun voorbeeld hier: https://www.nlwerktaanwerk.nl/artikelen/case/cases-en-nieuws/daat-vindt-razendsnel-tien-nieuwe-trainees.