Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Gelderland organiseert tweede Gelderse Circulaire Innovatie Top 20

Circulair ondernemen is de toekomst. Door grondstoffen en afval steeds opnieuw te gebruiken, putten we de aarde niet langer uit. Daarom stimuleren we bedrijven in het hergebruiken van grondstoffen. Heel veel ondernemers in Gelderland zijn al volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om al deze innovaties op de kaart te zetten, ze structureel in beeld te houden én eventueel met hun hulpvraag te koppelen aan een geschikte partner, organiseert CIRCLES voor de tweede keer de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20.

Wat is circulaire innovatie?
Circulaire innovatie gaat niet alleen over producten, maar ook over diensten, projecten of concepten. Alle organisaties die werken aan circulaire innovatie kunnen zich aanmelden. Of ze nou in de maakindustrie, bouw, zorg of in welke sector dan ook werken. Een jury beoordeelt de inzendingen op mate van circulariteit, mate van samenwerking in de keten, schaalbaarheid en het vernieuwende karakter.

Live te volgen show vanuit Foodvalley
Eind januari maakt de jury de Top 20 van alle inzendingen bekend. Vanaf dat moment kan iedereen dan ook meteen stemmen op zijn of haar favoriete innovatie voor de publieksprijs! Op 10 februari 2022, in de week van de Circulaire Economie, worden via een live te volgen show de prijzen aan de winnaars uitgereikt. De jury bestaat uit Gelders gedeputeerde Christianne van der Wal, Geanne van Arkel (MVO manager van het jaar 2018), Sebastiaan Berendse (WUR), Roeland van Delden (CEO Leadax), Chris van Arkelen (Rabobank).

Aanmelden
Werkt u aan een circulaire innovatie en wilt u andere organisaties inspireren? Meld u dan aan voor de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20! Aanmelden kan tot 23 december 2021 17.00 uur op www.geldersecirculaireinnovatietop20.nl.