Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Genieten tijdens de ondernemersrally 2021

Old timers? Die waren er ook! Op donderdag 9 september jl. hebben ruim 100 leden van VNO-NCW Midden en Jong Management kunnen genieten van de jaarlijkse Ondernemers Rally. 50 prachtige auto’s, zowel jong als oud, reden een route door Midden Nederland. Heerlijk weer en goed gezelschap, wat was het fijn om weer zulke bijeenkomsten te mogen meemaken.

Tussen de glimmende Volvo’s
Gestart werd er vanaf Volvo Car Nederland in Beesd. Het hoofkantoor van Volvo en zeker voor de autoliefhebbers een unieke locatie om een rally te starten. Deelnemers werden ontvangen met een kopje koffie of thee en gedurende de lunch werd er een presentatie gegeven over de ontwikkelingen in de autobranche. Een uniek en leuk inkijkje!

De benen strekken in het knusse Amerongen
Vol goede moed vertrokken de deelnemers vanaf Beesd. Via het verkregen routeboek met aanwijzingen konden zij de route volgen die hen o.a. naar de tussenstop zou sturen; de parkeerplaats van Kasteel Amerongen. Na een korte wandeling door het knusse Amerongen ontvingen de deelnemers een koffie of thee to go, waarna ze de route konden hervatten.

Afsluiten bij Bouw & Infrapark
Na een klein avontuur, met nog een wegversperring onderweg, kwam iedereen tegen het eind van de middag aan bij het Bouw & Infrapark. De voormalige kazerne die is omgetoverd tot modern congrescentrum. Hier kon worden genoten van een borrel, een barbecue en werden natuurlijk ook de winnaars van de rally bekend gemaakt.

We hebben genoten van deze mooie dag en willen natuurlijk iedereen bedanken voor zijn komst!