Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Genomineerden Ondernemersprijs Regio Zwolle 2020 zijn bekend

Door de bijzondere Corona-periode gaat het allemaal net iets anders, maar het is niet minder spannend: na een intensief overleg door de vakjury zijn de genomineerden voor de ondernemersprijs Regio Zwolle bepaald! Tijdens het (online) Regio Zwolle Congres op donderdag 10 december zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden. De ondernemer die het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio Zwolle, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat met de felbegeerde prijs naar huis.

De regionale verkiezing
Uit de gehele regio Zwolle zijn onder andere door gemeenten en ondernemersverenigingen ruim 100 ondernemers voorgedragen. Van deze fraaie lijst is een shortlist gemaakt op basis van definitieve deelname. Voor de vakjury is het een pre dat de ondernemer zowel tijdens de pitch als tijdens de uitreiking van de ondernemersprijs aanwezig is. De vakjury is trots op alle mooie ondernemers die tijdens deze verkiezingsronde naar boven zijn gekomen en bedankt de gemeenten en ondernemersverenigingen voor hun inzet voor de regionale ondernemersverkiezing.

Pitch door de genomineerden
De genomineerden van de categorie Starter van het Jaar Regio Zwolle 2020 zijn: Marijn Bulthuis (Distri Lab/Haarspullen), Ton Bos (WeCobot) en Boy Rolloos (Forest Living). In de categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn de volgende ondernemers in de race: Chris Kruitbosch (Kruitbosch), Hans Paul Visscher (Wecovi) en Jellard Koers (Suplacon). Op vrijdag 20 november, tijdens de dag van de ondernemer op vrijdag 20 november houden zij een pitch voor de vakjury om te laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan als ondernemer.

Stemmen via Regio Zwolle Connect App
Begin december presenteren de genomineerden zich dan aan het publiek en gaat de stemmodule open voor het publiek. Via de Regio Zwolle Connect app kan er tot vlak voor de bekendmaking gestemd worden. De vakjury stemmen (2/3) en de publiekstemmen (1/3) bepalen welke ondernemers de prijzen gaan winnen tijdens het online Regio Zwolle Congres op 10 december. De awards voor de verkiezing worden speciaal ontworpen door een projectteam van Cibap Vakschool. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW Regio Zwolle en MKB Nederland Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle (de organisator van het Regio Zwolle Congres).

Kijk voor meer informatie op www.ondernemersprijsregiozwolle.nl of www.regiozwollecongres.nl

De officiële bekendmaking van de genomineerden is via De Stentor gedaan, klik hier om het bericht te lezen (Premium).

Foto:
links Johan van Marle, ondernemer van het jaar 2018, rechts Wycher Bakker, ondernemer van het jaar 2019. © MKB Nederland Regio Zwolle