Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Geslaagde eerste bijeenkomst ‘Verduurzaming bedrijventerreinen’

We kijken terug op een geslaagde eerste bijeenkomst over het verduurzamen van bedrijventerreinen. Op woensdag 10 april kwamen zo’n 100 ondernemers, parkmanagers, bestuurders van ondernemersverenigingen en relatiemanagers van gemeenten af op deze bijeenkomst bij Bosch Beton in Barneveld.

 

De aanwezigen werden meegenomen in de uitdagingen op het net in de provincies Flevoland, Utrecht en Gelderland. Deze uitleg kwam van Christian Klep (Liander), Judith Geursen (Liander) en Teun van Biert (TenneT). Daarna namen Wicha Benus (InnoConnect) en Brechtje van den Beuken – van den Bosch (Bosch Beton) de bezoekers mee in het verduurzamen van bedrijven(terreinen) als de Harselaar in Barneveld. Madeleine Boerma sloot de ochtend af door vanuit haar expertise in de energietransitie te vertellen over verschillende instrumenten die je kunnen helpen bij het verduurzamen van een bedrijventerrein.

In de middag was er tijd voor verdieping. Met onder andere het verhaal van Etienne Schiffelers over de Powerhub in Overbetuwe, Steven Lobregt die de toehoorders meenam in de kansen van de warmtetransitie op bedrijventerreinen en Lisa van Hout die de deelnemers liet kennismaken met het programma ‘Werklandschappen van de toekomst’.

Wil jij ook aan de slag met vergroening op je bedrijventerrein en heb je een hulpvraag? Stel hem dan via info@vno-ncwmidden.nl. We helpen je graag verder.