Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Geslaagde lustrumeditie Ondernemersrally 2022

Op donderdag 8 september jl. hebben zo’n 30 equipes, bestaande uit leden van VNO-NCW Midden en Jong Management, kunnen genieten van de jaarlijkse Ondernemersrally. Diverse prachtige auto’s, zowel oud als jong, reden een route door Midden Nederland. Het weer zat mee en we waren in goed gezelschap, wat was het fijn om weer zulke bijeenkomsten te mogen meemaken.

De Ondernemersrally startte vanaf E-deck op Vliegveld Teuge. Deelnemers werden ontvangen met een kopje koffie of thee en tijdens de lunch was er voldoende gelegenheid kennis met elkaar te maken en de vliegtuigen te bewonderen.

Vol goede moed vertrokken de deelnemers vanuit Teuge. Via het verkregen routeboek met aanwijzingen vonden zij ondanks de omleidingen onderweg de route naar o.a. de tussenstop; The Gallery Aaldering in Brummen. Hier konden zij bijkomen onder het genot van een kopje koffie of thee met een punt appeltaart. Natuurlijk was er voldoende gelegenheid de unieke, bijzondere en uitgebreide collectie motorvoertuigen te bekijken, waarna de route werd hervat.

Aan het einde van de middag werd het eindpunt bereikt, wederom E-deck in Teuge. Hier werd nagepraat en genoten van de barbecue. Natuurlijk werden ook de winnaars van de rally hier bekend gemaakt.

Wij hebben genoten van deze dag en bedanken de deelnemers voor hun komst. Wellicht  tot volgend jaar?!

Hieronder vind je (een selectie van) de foto’s, gemaakt door Marcel Wijdeven: