Gevolgen bedrijfsleven Miljoenennota 2020

Het verenigingsseizoen 2019-2020 van VNO-NCW Midden start in september met inhoudelijke netwerkbijeenkomsten rondom Prinsjesdag. De evenementen trekken samen ruim 1.000 ondernemers uit de regio.

De aftrap is voor de regio Zwolle, die op dinsdag 17 september het Prinsjesdagcongres organiseert. Om 16.00 uur analyseert een econoom van ING de Miljoenennota 2020 van het kabinet en zoomt een deskundig panel in op de gevolgen voor de regio Zwolle. Locatie: Schouwburg Odeon, Zwolle.

Volgens traditie serveert Paleis Het Loo op woensdagochtend 18 september vanaf 06.30 uur het-ontbijt voor ondernemers uit de Stedendriehoek en omgeving, die de reactie op de Miljoenennota uit eerste hand willen vernemen. Het ontbijt wordt mede mogelijk gemaakt door – naast Paleis Het Loo – ABN AMRO, KPMG en XLLease. De organisatie is in handen van VNO-NCW Stedendriehoek.

Ook in de regio VeluweVallei komt het bedrijfsleven samen op de ochtend na Prinsjesdag, woensdag om 07.00 uur in het Schaffelaartheater in Barneveld. Gastspreker dit jaar is Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland. Dit ontbijt organiseert VNO-NCW VeluweVallei samen met gemeente Barneveld, Rabobank en Schuiteman Accountants en Adviseurs.

Het bedrijfsleven in de regio Utrecht schuift op vrijdag 20 september in alle vroegte aan voor het Miljoenenontbijt, georganiseerd door VNO-NCW provincie Utrecht, ING, PwC en Economic Board Utrecht. Programma volgt, maar we kunnen vast melden dat Utrechtse burgemeester Jan van Zanen en VNO-NCW-voorzitter Hans de Boer te gast zullen zijn. Locatie: KNVB, Zeist.

Meer informatie en aanmelden

Houd je mail in de gaten voor de uitnodiging met meer informatie en de aanmeldlink of kijk voor actuele informatie in de VNO-NCW Community.

info@vno-ncwmidden.nl

Dank aan alle samenwerkende partners en sponsoren; we kijken uit naar Prinsjesdag 2019!