Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Geweldige opkomst nieuwjaarsbijeenkomst Rivierenland

Dinsdagavond 10 januari stroomde De Gelderlandfabriek in Culemborg vol met 300 ondernemers uit Rivierenland voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Goed om te zien dat zoveel ondernemers gehoor gaven aan de uitnodiging voor deze bijeenkomst die door VNO-NCW Midden samen met andere ondernemersverenigingen werd georganiseerd.

De hoofdgast van het programma was tot deze avond geheim gehouden. De enige aanwijzing die in de uitnodiging stond, was dat het om een bekende persoonlijkheid uit de landelijke politiek ging. Na het welkomstwoord door de voorzitter van VNO-NCW Rivierenland Kenny Van Oort en de voorzitter van Kring Culemborgse Bedrijven Hans Liefrink, was het tijd om met deze speciale gast in gesprek te gaan; niemand minder dan Caroline van der Plas.

Caroline van der Plas: “We moeten onze eigen kinderen opvoeden om een vak te leren. Op het mbo het ambacht terug krijgen. Dat hebben we nodig in Nederland. Hiervoor heb je goede contacten nodig met ondernemers en VNO en MKB.”

Aansluitend was er volop gelegenheid om onder het genot van een drankje en een heerlijk buffet met elkaar te netwerken en elkaar te inspireren voor dit nieuwe jaar.

VNO-NCW Midden bedankt alle partners voor de zeer plezierige samenwerking.