Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Hans van Heteren en Ans Verhoef versterken bestuur VNO-NCW Rivierenland

Het bestuur van VNO-NCW Rivierenland heeft versterking gekregen door toetreding van Hans van Heteren en Ans Verhoef. We stellen ze graag voor:

Hans van Heteren is woonachtig in Geldermalsen en eigenaar van Van Heteren Assurantiën, een bedrijfsadviseur op het gebied van verzekeringen en pensioenen. Tevens is Hans bestuurslid van Bedrijvenkring West Betuwe. Vanuit deze bestuursrol is Hans toegetreden tot het bestuur van VNO-NCW Rivierenland.

‘Mijn belangrijkste drijfveren zijn de ontwikkeling van de regio, daarbij oog hebbende voor de kansen van en voor het ondernemerschap. De mogelijkheden die we met elkaar hebben om in samenwerking met verschillende verenigingen en ondernemers positieve stappen te zetten in deze ontwikkeling zijn wat mij betreft van groot belang. Daarbij moeten we altijd proberen de ontwikkelingen zelf zo goed mogelijk te sturen, naar gelang de mogelijkheden die we met elkaar hebben. Laat daarin geen kans onbenut.’

Ans Verhoef is sinds 2019 directeur van Rabobank West Betuwe (Tiel, Culemborg, Neder Betuwe, West Betuwe en Buren) en sinds begin 2021 verantwoordelijk voor Bedrijven in Gelderland Zuid. Rivierenland, Arnhem, Nijmegen en Ede-Wageningen horen bij Gelderland Zuid. Eerder was Ans werkzaam als directeur bij de Rabobank in Noord Veluwe en Noord Gooiland.

‘Ik wil graag een bijdrage leveren, verschil maken. Dat doe ik in mijn werk, maar ook door maatschappelijk actief te zijn. Daarbij ben ik geïnteresseerd in zowel de inhoud als het gedrag van mensen. Wat zijn de feiten (perceptie en werkelijkheid) en waar zit onze invloed? Die invloed benutten om daadwerkelijk bij te dragen.’