Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Heb je vraag of aanbod van personeel? NLWerktDoor helpt!

Door de coronacrisis is er veel uitval van productie en diensten en daarmee ook van werkgelegenheid. Terwijl werkgevers in bijvoorbeeld de zorg, logistiek, distributie, winkels, voedselketen, sommige bouwbedrijven en techniek juist op zoek zijn naar personeel. In deze onzekere tijd is het belangrijk dat vraag naar en aanbod van personeel elkaar eenvoudig kunnen vinden. Dit is essentieel om zorg te verlenen, winkels te bevoorraden, energie te leveren en de woningen te bouwen waar mensen op wachten. Kortom: om uitval te voorkomen en productie en diensten waar mogelijk in stand te houden.

NLWerktDoor wil al die bedrijven helpen door vraag en aanbod te verbinden. Op het gebied van personeel, diensten en materieel. En ook om nieuwe business-to-business-kansen te benutten. Samen innovatieve oplossingen bedenken, in bedrijven en in sectoren, om te kunnen blijven ondernemen.

Taxichauffeurs gezocht
Een mooi voorbeeld van de vraag naar personeel komt van de Willemsen de Koning Groep. Ze zoeken maar liefst 350 taxichauffeurs die worden ingezet (15-20 uur per week) voor het vervoeren van kinderen zowel in regulier als speciaal onderwijs. Werktijden zijn in de ochtend (deelnemers naar school/dagbesteding brengen) en in de middag (deelnemers ophalen en naar huis brengen). Wie nog geen chauffeurskaart heeft, geen probleem! Middels een opleidingsovereenkomst kan een chauffeurskaart bij Willemsen de Koning worden behaald. Werkgever heeft de voorkeur voor kandidaten die voor een minimale periode van een (half) jaar kunnen worden ingezet.

Ook in onze regio ligt er een vraag naar personeel, met name in de regio Arnhem-Nijmegen.

Als jouw onderneming aanbod van chauffeurs heeft dan kun je dat laten weten via info@nlom.n

NLWerktDoor is een initiatief van de samenwerkende partijen in Perspectief op Werk, waaronder VNO-NCW, MKB-Nederland en veel brancheorganisaties