Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Helga Brenninkmeijer nieuwe regiomanager VNO-NCW Flevoland

Per 18 januari 2021 is Helga Brenninkmeijer de nieuwe regiomanager van VNO-NCW Flevoland. Helga is al jarenlang werkzaam voor VNO-NCW Midden en MKB-Nederland in de provincie Utrecht. In het verleden heeft Helga, die in Emmeloord woont, ook in Flevoland gewerkt voor VNO-NCW Midden en MKB-Nederland. Flevoland is dus geen onbekend terrein voor haar. Naast Flevoland zal Helga voor VNO-NCW Midden ook in de provincie Utrecht actief blijven.

In haar rol als regiomanager is zij het aanspreekpunt voor leden en samenwerkingspartners in Flevoland. Zij lobbyt samen met het regiobestuur voor een gezond ondernemersklimaat en organiseert informatieve en inspirerende kennis- en netwerkbijeenkomsten. “Interessant aan de functie is het ‘door-ondernemers-voor-ondernemers’ aspect, waarin gekeken wordt naar de vele regionale kansen en niet naar de beperkingen. Het benutten van regionale kansen vraagt om echte samenwerking tussen ondernemers(verenigingen), overheden en andere maatschappelijke partners. Actieve stimulering van de Flevolandse economische ontwikkeling door intensieve samenwerking tussen alle betrokken partijen, daar wil ik mij graag voor in zetten. Ik ben ervan overtuigd dat we door het bevorderen van samenwerking tussen de diverse partners en stakeholders in Flevoland het economisch (vestigings)klimaat voor ondernemers kunnen verbeteren”, aldus Helga Brenninkmeijer.

Helga is bereikbaar via: brenninkmeijer@vno-ncwmidden.nl of via het verenigingsbureau van VNO-NCW Midden in Apeldoorn, telefoon: 055 – 5222606.