Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Hoe staat het nu met: de Ledencommissie VNO-NCW Stedendriehoek?

Begin dit jaar is de nieuw ingerichte ledencommissie van VNO-NCW Stedendriehoek van start gegaan met maar liefst acht enthousiaste ondernemers die onderdeel uitmaken van de commissie. Samen maken we werk van onze vereniging om te groeien in ledenaantal, het aanbod van onze regiobijeenkomsten aan te passen aan de wensen van onze leden en het ophalen en uitwisselen van kennis en ervaringen voor, onder andere, de lobby.

Onze eerste taak was het samenstellen van een regioprogramma met relevante bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten. Ook hebben we het principe van LOL geïntroduceerd. LOL staat voor Lobby-Ontmoeten-Leren, alle drie kernbegrippen voor VNO-NCW Stedendriehoek. Bij de Algemene Leden Vergadering op 26 november jl. is de kreet zelfs diverse malen overgenomen door Marcel Hielkema, voorzitter VNO-NCW Midden!

De eerste successen zijn al geboekt:

Zowel in oktober als november hebben we twee bedrijfsbezoeken georganiseerd die beide uitverkocht waren; bij bouwbedrijf VDR in Deventer en Leadax in Wapenveld. Beide bedrijven zijn koplopers op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Thema’s die voor ons als vereniging ook hoog op de agenda staan! Beide bedrijven tonen met innovatie aan dat circulariteit, duurzaamheid én winstgevendheid hand in hand kunnen gaan.

Tijdens de informele Meet & Greet VNO-NCW Stedendriehoek op 13 november kregen nieuwe leden de ruimte om zichzelf voor te stellen, hun bedrijf te introduceren en konden ze op een laagdrempelige wijze kennis maken met elkaar, met de vereniging en met de ledencommissie. Ook dit ging gepaard met het LOL principe, want we waren te gast bij de productielocatie van het familiebedrijf TwinForm in Zutphen.

Kent u ook nog mede-ondernemers die geen lid van VNO-NCW Stedendriehoek zijn of wilt u zelf nog meer weten van VNO-NCW Stedendriehoek? Neem dan contact op via onze regiomanager Loes Klanderman via klanderman@vno-ncwmidden.nl

Hartelijke groet,

Derk Lodiers (voorzitter Ledencommissie Stedendriehoek)