Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Ilko Bosman nieuwe voorzitter VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen

Tijdens de online Algemene Ledenvergadering op woensdag 21 april, is Ilko Bosman benoemd tot nieuwe voorzitter van de regio. Bosman (42) neemt het stokje over van Bernhard de Graaf.

Ilko Bosman is CFO van PhotonFirst, een bedrijf dat meetoplossingen ontwikkelt op basis van geïntegreerde fotonica. Daarnaast is hij medeoprichter van het Arnhemse MakerPoint, de grootste leverancier van 3D printingtechnologie en -advies in de Benelux. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is Ilko sinds 2017 actief binnen het bestuur van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen. Eerst vanuit zijn bestuursrol bij Jong Management en later heeft hij daarbij de portefeuille Duurzaamheid en Innovatie op zich genomen.

“De afgelopen jaren binnen het bestuur heb ik als zeer positief ervaren. Met name de aandacht voor duurzaamheid heeft in onze regio een enorme vlucht genomen. Daarmee nemen we als regio niet alleen onze verantwoordelijkheid in de klimaatafspraken, maar spelen we ook mede dankzij initiatieven als Connectr een belangrijke rol in kennisontwikkeling en ondernemerschap rondom dit thema. Ik kijk ernaar uit om samen met het bestuur en onze partners onze ervaring én het netwerk van VNO-NCW breder in te kunnen zetten. In lijn met de nieuwe koers van VNO-NCW kunnen we op deze manier onze regio sterker en duurzamer maken.”

Wij bedanken Bernard voor zijn enorme inzet en wensen Ilko veel succes in zijn nieuwe functie!

Contact
Tjerry Verhoeven, regiomanager VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, 06-53786919.