Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Informatiebijeenkomst over subsidie leven-lang-leren

19 februari bij VNO-NCW Midden, Apeldoorn

Financiering voor ideeën en projecten vinden is soms best lastig. Maar toch is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Zo is er ook binnenkort de mogelijkheid om in te zetten op de SLIM-regeling voor ondernemers. Een subsidie om meer te kunnen investeren in leven lang ontwikkelen. Denk hierbij aan het up-to-date houden van de kennis en vaardigheden van medewerkers in het kader van duurzame inzetbaarheid. Of loopbaanadvies of het opstellen van een opleidings- of ontwikkelplan. Of het bieden van praktijkleerplaatsen ten behoeve van een beroepsopleiding (opleiding zelf is niet subsidiabel, wel het inventariseren bij werknemer en organisatie en het ontwikkelen van een methode om te kunnen leren.

De subsidie is in het leven geroepen om mkb-ondernemers te ondersteunen in de toekomstbestendigheid van de onderneming en het op peil houden van de kennis en vaardigheden van hun medewerkers.

Elke mkb-ondernemer kan tussen 1 maart en 1 april de subsidie aanvragen.

De subsidie is maximaal € 24.999,- en samenwerkingsverbanden kunnen maximaal
€ 500.000,- aanvragen. Zowel interne loonkosten (van hiervoor ingezette functionarissen) als inhuurkosten van externe partijen komen hiervoor in aanmerking

Meer weten?

Maar hoe weet je nu of deze subsidie iets voor jou bedrijf is? Hoe zorg je dat er een goede aanvraag ligt? En ook belangrijk: hoe zorg je voor een goede verantwoording? Deze en meer vragen worden beantwoord door Gerwin Knippenborg van Knippenborg Subsidieadvies op 19 februari. Dus meld je snel aan via deze link!