Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Inschrijving Koning Willem 1 Prijzen geopend

De Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven

21-12-2021 – De Koning Willem I Prijs is de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Tweejaarlijks wordt er een prijs uitgereikt in de categorie Grootbedrijf, MKB en een Plaquette voor ondernemingen die uitblinken in duurzaam ondernemerschap.

Als er ooit een periode was in de recente geschiedenis waarin dit belangrijk was om te doen, dan is het nu wel. Het zijn ondernemers die duurzame economische groei en werkgelegenheid kunnen creëren. En met hun innovatiekracht zijn ze van essentieel belang voor een gezonde markteconomie. Onderscheidt jouw onderneming zich? Bijvoorbeeld door durf, daadkracht, doorzettingsvermogen en duurzaamheid? Schrijf je dan snel in! En wie weet mogen voorzitter  Klaas Knot, President van de Nederlandsche Bank NV, en erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima jou straks in de schijnwerpers zetten!

In de jury van de Koning Willem 1 Stichting zitten diverse vertegenwoordigers, waaronder VNO-NCW voorzitter Ingrid Thijssen en MKB-Nederland voorzitter Jacco Vonhof.

Kijk voor meer informatie in deze brochure of op www.kw1prijs.nl.