Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Internationaal zaken doen in coronatijd

Het is een ingewikkelde en uitdagende tijd om internationaal zaken te doen, daarom ondersteunen we onze leden hier graag in.

VNO-NCW Achterhoek is partner van Achterhoek Verbindt. In één van de podcasts is aandacht besteed aan internationaal zaken doen in coronatijd. In de podcast was o.a. Marijke van Liemt, manager operations van NLinBusiness aanwezig om de kennis van NLinBusiness in te brengen. NLinBusiness is opgericht op initiatief van o.a. VNO-NCW, MKB Nederland en ondersteunt MKB ondernemers die internationaal willen groeien.

Er zijn wereldwijd 40 Cities of Opportunity geselecteerd. In deze steden bouwen we actief aan NL Business Hubs, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale service-partners. Zo kunnen we snel MKB ondernemers ondersteunen om de juiste mensen te vinden met kennis van de lokale markt.

Op  https://nlinbusiness.com/ vind je informatie over internationaal zakendoen die jou verder helpt. Van marktrapporten tot waardevolle tips van andere, ervaren ondernemers.

Voor een terugblik op de podcast en de besproken onderwerpen zie: https://www.achterhoekverbindt.nl/actiepunt-internationaal-personen-verkeer/