Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Jan Martijn Broekhof nieuwe voorzitter VNO-NCW provincie Utrecht

11-01-2022 – Tijdens de bestuursvergadering op maandag 10 januari jl. is Jan Martijn Broekhof benoemd tot nieuwe voorzitter van VNO-NCW provincie Utrecht. Broekhof (43) neemt het stokje over van Rob Eradus, die ruim elf jaar voorzitter van VNO-NCW provincie Utrecht is geweest.

Jan Martijn Broekhof is sinds 2001 ondernemer en heeft een aantal IT-bedrijven opgericht. Sinds 2015 is hij managing director van Guardian360, een Nederlands security softwarehuis dat een informatiebeveiligingsplatform aanbiedt in Nederland, maar ook in andere landen. Guardian360 heeft vestigingen in Utrecht en Rotterdam. Jan Martijn is opgegroeid in Zeist en heeft veel contacten in de ‘regio Midden’.

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is Jan Martijn sinds 2018 actief binnen het bestuur van VNO-NCW provincie Utrecht. Eerst vanuit zijn lidmaatschap bij Jong Management en later heeft hij binnen het regiobestuur de portefeuille digitalisering en cybersecurity op zich genomen. Daarnaast is Jan Martijn medeoprichter van Cyberveilig Nederland en, mede namens VNO-NCW provincie Utrecht, onderdeel van Cybernetwerk Utrecht.

”In de afgelopen jaren heb ik van dichtbij mee mogen maken welke impact VNO-NCW provincie Utrecht voor bedrijven in onze provincie heeft. Ik ben blij dat digitalisering en informatiebeveiliging steeds hoger op de agenda is komen te staan, maar ook bereikbaarheid in onze regio, werkgelegenheid en de circulaire economie krijgen veel aandacht. Dit komt mede doordat scheidend voorzitter Rob ideeën en initiatieven steeds weer toetste aan wat het onze leden op zou leveren. Ik kijk ernaar uit om er samen met de overige bestuursleden voor te zorgen dat we die lijn voortzetten!”, aldus Jan Martijn.

Als voorzitter van het bestuur van VNO-NCW provincie Utrecht maakt Jan Martijn deel uit van het algemeen bestuur van VNO-NCW Midden, dé werkgeversvereniging van Midden- en Oost-Nederland.

Wij bedanken Rob Eradus voor zijn enorme inzet en wensen Jan Martijn veel succes in zijn nieuwe functie!