Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Kun jij een stageplek bieden?

Juist in deze tijd is het belangrijk om jongeren een stageplek te bieden. We roepen ondernemers daarom op om zoveel mogelijk stageplekken beschikbaar te stellen zodat jongeren hun studie kunnen voortzetten. We hebben de komende jaren alle arbeidskrachten hard nodig in de Achterhoek en het is goed om jong talent voor langere tijd aan onze regio te binden.

SBB en SmartHub Achterhoek kunnen daarbij helpen. Samen maken we de Achterhoek nog aantrekkelijker voor jong talent!

SBB
Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.
www.s-bb.nl/samenwerking/sbb-helpt-u-verder

SmartHub Achterhoek
Al meer dan 160 Achterhoekse werkgevers zijn aangesloten bij SmartHub Achterhoek, dat zich profileert als dé stage- en afstudeerregio van Nederland. Met een vernieuwde website en vacatureportal en met actieve communicatie en promotie zorgt SmartHub dat studenten uit heel Nederland de vele carrièrekansen in de Achterhoek leren ontdekken. Sluit je als werkgever aan bij SmartHub en je wordt geholpen om in beeld te komen bij stagiaires en afstudeerders die jij graag in jouw organisatie verwelkomt. Kijk op www.smarthub.nl/werkgevers welke collega’s je al voorgingen, lees alle voordelen en meld je aan. Neem ook gerust contact op met projectleider Marij Striekwold via 06 – 383 189 88 of marij@smarthub.nl.